Weeks 2 & 3

tammikuuta 20, 2015

Ajattelin tehdä pienen parin viikon viikkokatsauksen. Nää tämmöiset viikkokatsauksethan on ihan super suosittuja joka blogissa, mutta koska mun puhelimesta löytyy tällä hetkellä enemmän kuvia kuin kamerasta niin pakkohan tällänen on tehtävä! Saatte myös varmaan paremman käsityksen mitä oon täällä tehnyt näiden kuvien kautta. Joten aloitetaans!

collage1
1. & 2. Ennen lähtöä äiti halusi viedä mut syömään. Käytiin Pancho Willassa nauttimassa hampparit ja voi että toi oli iso annos. Oli ihan mielettömän kaunis sää, aurinko paistoi ja oli sellaiset mukavat -17 astetta.
collage2
3. Ja seuraavan päivänä sitä pakkasta lähdettiin pakoon lentokentälle. 4. Tylsät kolmen tunnin lennot taittui mukavasti kirjaa lueskellen.
collage3
5. Ensimmäinen työpäivä sisälsi valokuvausta pienessä kylässä. 6. Täällä ei oo tullut hirveästi kiinnitettyä ruuan ulkonäköön, tärkeintä on että sen saa nopeasti ja helposti tehtyä!
collage4
7. Tälläiset maisemat on mun bussipysäkin vieressä! 8. Työkaveri oli myöhässä ruuhkan takia joten jouduin odottaa rapussa monta kymmentä minuuttia, buu ruuhka.
collage5
9. Hahhah erään päivän lounas näytti ihan koiran ruualta! Tosiaan helppous ja nopeus on ne tärkeimmät kriteerit.. :-D 10. Piti käydä kaupoilla etsimässä uutta neuletta ja farkkuja ja molemmat löytyi New Lookista.
collage6
11. Kävästiin lauantaina kämppiksen kanssa Vallettassa hommaamassa mulle bussikortti ja syömässä. 12. Tuolla saa helposti tehtyä päivän jalkatreenit, koska noita rappusia on ihan älyttömän paljon!!
collage7
13. Eilen kämppis kysyi haluisinko lähteä hänen ja hänen työkaverinsa kanssa syömään. Ensiksi vähän epäröin, koska ei ollut yhtään voimia tehdä mitään. Sitten kuitenkin päätin, että hitto mähän menen! Oli oikein hauskaa ja en yhtään harmittele että lähdin. Päätin myös kokeilla jotain uutta ja maistoin ekaa kertaa jänistä. 14. Kaikki jotka tuntee mut tietää, että oon ihan hirveä herkkupeppu. Joten voitte vaan kuvitella mitä taisteluita mun pään sisällä käydään kun nään kaupassa herkkuja joita Suomesta ei saa. Namm..

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe