Humans of Malta

tammikuuta 29, 2015

Heippa! Ajattelin kertoa teille tälläisestä pienestä projektista mikä aloitettiin työkaverin kanssa, nimeltä Humans of Malta. Alkuperäinen idea taitaa olla lähtöisin täältä. Ja kun työkaveri kertoi mulle tosta ja kysyi haluaisinko mä tehdä ton hänen kanssaan täällä Maltalla niin totta kai mun oli pakko vastata, että kyllä! Kuinka mahtava tilaisuus on päästä juttelemaan tuntemattomille + vielä samalla ottaa niistä kuvia. Uskon, että tälläistä olisi vähän vaikeampaa tehdä Suomessa. Ihmiset on täälläpäin niin paljon avoimempia! Oon tällä hetkellä ihan into piukeena enkä malttaisia odottaa, että pääsen kuvailemaan. Itse asiassa päivää ennen kuin työkaveri kertoi tästä, niin mä olin miettinyt bussissa ollessani, että hitsi kun voisin ottaa kuvia ihan tavallisista ihmisistä Maltalla. Kuinka hyvä sattuma kävikään, kun sain kuulla tästä!

Idea on siis seuraavanlainen: aiotaan pyöriä ympäri Maltaa ja kysellä tuntemattomilta ihmisiltä kysymyksiä kuten: "mikä on suurin saavutuksesi?" tai "mikä on suurin pelkosi?" jne. Mä otan niistä kuvan ja se laitetaan Facebookiin. Saadaan kuulla tarinoita ja haaveita mitä ei välttämättä uskoisi tuntemattomien kertovan toisille.

Jos teitä kiinnostaa seurata meidän projektin etenemistä niin käykäähän tykkäämässä siitä Humans of Malta fb-sivulla. Kyseinen ryhmä on jo perustettu jonkun muun taholta, mutta me tullaan lisäämään sinne meidän ottamia kuvia. Viimeisin kuva joka tonne on lisätty on siis mun ottama ja meidän projektin ensimmäinen kuva! Tulevana viikonloppuna aiotaan mennä kuvailemaan lisää joten stay tuned!

kuva1

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Tosi kiva idea, tuollaista olisi kyllä mahtavaa päästä toteuttamaan! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi3/2/15 13:46

    kyllä toi hyvin suomessakin onnistuu :D https://www.facebook.com/humansofmyyryork?fref=ts

    VastaaPoista

Subscribe