Three days to go

tammikuuta 04, 2015

meitsiii

Sydän hakkaa tuhatta ja sataa, päässä pyörii miljoonia ajatuksia ja monena yönä oon vaan pyörinyt sängyssä, koska en saa unta. Oon yrittänyt hoitaa asioita, tehdä listoja ja nähdä sukulaisia ja kavereita. Kolmen päivän päästä mä sanon heipat äitille ja lähden Maltalle. Matkustan ensimmäistä kertaa elämässäni yksin maahan jossa ei puhuta mun äidinkieltä. 

Totta puhuen mua jännittää aivan kamalasti. Tai no ketä tämmöinen ei nyt jännittäiskään? Tää merkitsee sitä, että mä astun ulos mun mukavuusalueelta. Mua jännittää miten mä tuun selvimään yksin, ilman mun perhettä ja ystäviä, miten mä tuun hoitamaan kaikki mun asiat englanniksi ja tietenkin se, että osaanko mä hoitaa mun työt hyvin. 
En kuitenkaan anna tän jännityksen pilata mun ainutlaatuista reissua. Mä aion ja yritän nauttia kaikista kokemuksista sata lasissa. Oon myös todella ylpeä siitä, että mun vuosi alkaa näin uskomattomasti. Otan ison harppauksen aikuisuuteen ja oman minäni etsintään. Toivon, että sitten kun mä palaan takaisin Suomeen oon sata kertaa viisaampi, onnellisempi ja iloisempi ihminen. 

Oon oikeesti ollut tässä viime aikoina todella väsynyt johtuen tosta unenpuutteesta. Onneksi kohta pitäisi helpottaa, kun saan vihdoin jonkinlaisen rytmin mun arkeen. Kuukauden "laiskottelun" jälkeen on ihanaa päästä taas tekemään jotain! Tänään kävin kaupungilla ostamassa vähän suomalaisia herkkuja tuleville työkavereille ja kämppiksille. Vaatii kyllä hirveesti tahdonvoimaa etten söisi noita nyt jo.. :-D

Että tämmöstä tällä kertaa! Seuraavan kerran mä luultavasti postailen sitten Maltalta. :-)

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. hei huippuhyvää reissua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! Saa tulla visiitille ihan millon vaan ;>

   Poista
 2. kaunis sinä! toivottavasti matka menee hyvin :) sut on valittu linkkaa blogisi -postauksen neljän kärkeen, käy kurkkaamassa mitä kerroin sun blogista!

  http://emiliannas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. oot niin kaunis ja hyvää reissua! :)

  VastaaPoista
 4. Apuaa mun piti kommentoida sulle heti kun sain uuden käyttäjän luotua, mutta näköjään unohtui sittenkin :D Mun piti poistua mun edelliseltä tunnukselta koska se bugitti liikaa... ei päästänyt mun kommentteja läpi muille ja muuta sellaista (toivon mukaan ees muistat mut :D).

  Huiiiii ihanaa reissua! Laita paljon kuvia sieltä Maltalta sitten, ja toivottavasti jännitys menee ohi - jos ei tunnu menevän ohi niin koita nukkua lentokoneessa, uni ei kysy sitä että jännääkö sua vai ei. :D Tosin jos et pysty jännitykseltäsi nukkumaan, niin se on vähän huonompi juttu.

  Toivottavasti kuitenkin matka menee hyvin ja sulla on superhyvä matka, ehkä tulet tosiaan 100 kertaa viisaampana ja iloisempana ihmisenä takaisin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha totta kai muistan! Kiitos paljon tsempistä :>

   Poista
 5. heiii tsemppiä maltalle! :)

  VastaaPoista
 6. Voi ihanaa, hyvää matkaa, nauti täysillä siellä! Millon sä tulitkaan takas? :) Entä pystythän sä jatkamaan bloggailua sieltä käsin normaalisti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos ja totta kai :-) Tuun takas 23.5 ja kyllä mä niin luulen!

   Poista
 7. Anonyymi7/1/15 05:40

  aah rakastan maltaa ♥ minne päin sinne lähdet? :)

  VastaaPoista

Subscribe