Beautiful Malta

tammikuuta 13, 2015

kollaasi222
IMG_0774
IMG_0766
kollaasi2222
IMG_0773
kollaasi1
IMG_0764

Huh siinä kasa maisemakuvia olkaas hyvät! On tullu käyty mm. pikaisesti Mdinassa ("hiljainen kaupunki"), japanilaisessa puutarhassa ja muissa paikoissa jonka nimiä en nyt valitettavasti muista. Täällä on muuten tosi vaikeaa lausua, ainakin mulle, esim. paikkojen nimiä. Mulle sanotaan googleta Mqabba ja mä fiksuna kirjotan googleen "Abba". Muita kuvia oon vaan räpsinyt samalla kun oon kävellyt kotia päin tai töihin. Ja voi kyllä tota kahvikuvaa voi sanoa maisemaksi! Nimittäin sain kahvia ensimmäistä kertaa viikkoon. Ah miten hyvältä se maistuikaan ihmiselle joka on tottunut juomaan kahvia 1-2 kuppia päivässä.

Tosiaan täällä Maltalla on hiukan erilaiset maisemat kuin koti Suomessa. On niin outoa, että täällä mä vaan pieni ihminen kävelen kadulla, kun vieressä näkyy merta silmänkantamattomiin. Tovottavasti ette kyllästy näihin maisemakuviin, koska näitä tulee väistämättä otettua paljon. Valitettavasti rakas hovikuvaajani (terkkuja pikkusiskolle!) jäi sinne Suomeen, niin ei oikein naamakuvia tule otettua. Jos ei siis selfieitä lasketa, heh. Toivottavasti saisin jonkun pyydettyä ottamaan mustakin kuvia.

Oon saanut vähän kyselyitä siitä, että mitä mä oikeen teen täällä ja miksi ja niin edelleen. Mikä on tietenkin ihan ymmärrettävää! Ajattelin siis, että pitäisiköhän mun tehdä kysymyspostaus? Niin saisitte sitten kattavat vastaukset kaikenlaisiin kysymyksiinne. Huudelkaahan tuolla kommenttiboksissa, jos tää kuulostaa hyvältä ajatukselta. :-)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. upeita kuvia, ei noihin nyt kyllästy täällä lumikinosten ja pakkasen keskellä! :D <3

  VastaaPoista
 2. Hih, mä en ikinä (ikinä) kyllästy maisemakuviin! ^^

  VastaaPoista
 3. hei muuten tuli mieleen, että mitkä mitat laitat sun kuviin kun lisäät niitä tänne blogiin? mä oon taistellu noiden kuvakokojen kans täs nyt, eikä millään tunnu löytyvän hyvää :D joko ne on liian suuria tai pieniä ja huono resuluutio

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun mä lisään kuvat Flickr:istä, niin ensin mä kopioin Largen joka on yleensä n."1024 x 680" ja sen jälkeen kun mä oon laittanut sen bloggeriin mä muokkaan sen html kohdassa. Katson Flickr:istä mikä on toisiksi suurin koko eli Medium ja se on yleensä n."800 x 531". Jostain syystä jos mä kopioin suoraan mediumin se laatu on huono? Sen takia teen sen tolleen vähän "vaikeemman" kautta. :-D Toivottavasti tästä oli sulle apua!

   Poista

Subscribe