Keep moving forward

syyskuuta 24, 2016

IMG_0584 IMG_0585 copy IMG_0655

Voin kieltämättä sanoa eläväni elämäni onnellisinta aikaa! Oon asunut Maltalla kohta kaksi vuotta ja sinä aikana on tullut matkusteltua myös muissa maissa. Ei ehkä niin monissa kuin olisin halunnut, mutta onhan tässä vielä aikaa kun nuoria ollaan. Viimeksi kirjoittelin noin vuosi sitten. Olin juuri tullut lomalta Suomesta takaisin Maltalle ja listasin muutamia eroavaisuuksia näiden kahden maan välillä. Päätin kyseisen postauksen "Matkailu avartaa! Ei oteta kaikkea niin itsestäänselvyytenä :-)" lauseeseen. 
Ja niinhän se tekeekin. Tämän takia ollaankin päätetty poikaystävän kanssa vaihtaa maisemaa eri maahaan. Muutama kuukausi mietittiin, että mihin sitä lähtisi. Mietittiin kahden maan välillä ja lopulta päädyttiin Australiaan. Kun oltiin aika varmoja, että tämä on nyt se paikka minne lähdetään niin lähtemisprosessi alkoi hyvin nopeasti. Ollaan mietitty mihin päin me mennään ja milloin, sekä hommattiin meille visat ja lentoliput. Tähän mennessä nää on ne tärkeimmät mitä tarvitaan. Pikku hiljaa pitää alkaa etsiä uusi koti ja työpaikka.

Eli uudet tuulet puhaltaa ja tämän myötä halusinkin aloittaa blogin kirjoittamisen uudestaan. Australiaan ei kovin helposti lähdetä noin vaan joten sen takia ystävien ja sukulaisten onkin helppo seurata mun elämää blogin Instagramin ja Facebookin kautta. Toivotaan, että tämän uuden seikkailun myötä saan myös uuden inspiraation valokuvaukseen joka unohtui täällä ollessa.

Kirjoittelen myöhemmin meidän valmistautumisesta ja fiiliksistä tähän matkaan. Mikäli teillä on mitään kysyttävää niin pistäkää kommenttia!

//

Long story short: I'm moving to Australia with my boyfriend!
I will write more later on about getting ready for the trip. If you have any questions feel free to ask.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe