Opinnäytetyö pt. 1

joulukuuta 18, 2014

Tänään piti olla päivä milloin vihdoin ja viimein esittelisin mun opinnäytetyön opettajille. Noh, se sitten siirtyikin loppukeväälle erinäisistä syistä. En jaksa pitää näitä kuvia pimennossa koko kevään ajan joten ajattelin, että mähän muuten esittelen teille nämä! Joten täältä pesee, vaikka ette ole edes tätä toivonut eheh.

Tosiaan kaikille uusille ja miksei nyt vanhoillekkin lukijoille tiedoksi, opiskelen siis audiovisuaalista viestintää. Ennen valmistumista (joka on siis ensi keväänä) pitää tehdä opinnäytetyö. Mä tiesin jo ensimmäisestä vuodesta lähtien, että mä teen mun opinnäytetyön valokuvaamalla. Se on se mitä mä osaan ja mistä mä oikeesti pidän. Toisena opiskeluvuotena piti keksiä jokin aihe.. Se on muuten vaikeeta! Mä mietin ja pyörittelin päässä erilaisia ideoita. Mulla oli takaraivossa pieni idea, mutta en saanut sitä tavallaan otetta. Tiedättekö kun mielessä on joku sana, mutta et vain millään muista mikä se on? Siltä musta tuntui. Selasin pinterestiä ja yksi kerta se vaan pamahti mun päähän! The four elements. Aloin heti miettimään, että ketä pyydän malliksi, missä kuvaan, milloin ja niin edelleen.

Nyt tämä koko työ on siis valmis ja tässä tulee lopulliset kuvat. En tietenkään laita niitä kaikkia tähän kertarysäyksellä vaan neljässä eri osassa.

kansikuva
maa
maa4
maa5
maa3
maa6
maa2

You Might Also Like

30 kommenttia

  1. Mä oon kyllä toivonut kovastikin, että laitat näitä kuvia näytille! Jeeeee! Todella kauniita kuvia, mieletön värimaailma.

    VastaaPoista
  2. Vau!Tosi ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  3. vautsi ihan mielettömiä kuvia. itekin oon haaveillu, et lähtisin vuoden kestävään valokuvauskouluun kun oon kans harrastanu valokuvausta tosi pitkään ja voin sanoa myös omaavani silmää kuvaukselle. ois ihanaa päästä suunnitteleen just tälläsiä aihekokonaisuuksia ja ottaa niihin sitten kuvia. tää postaus tais innostaa taas mua lisää hakemaan siihen kouluun =) ja taidan jäädä lukijakskin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä jos siitä oikeesti tykkää! Ehdottomasti pitää olla halu tehdä tota, että jaksaa sitten opiskella. Kiva, että tykkäsit. :>

      Poista
  4. ei vitsi et on ihanasti toteutettu! Opiskelin itsekkin audiovisuaalista viestintää aiemmin, ja mulla oli just tää sama aihe tarkoituksena ottaa meidän opinnäytetyöhön.. :D mutta en sitte kerennyt tekemään sitä kun lopetin koulutuksen. Oot kyllä tosi hyvin saanut vangittua tän idean näihin kuviin, tykkään! Seuraavia kuvia ootellessa :-)


    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! Haha vitsi mikä sattuma, harmi kun et kerennyt tehdä sitä. Ehkä sit vapaa-ajalla? ;-)

      Poista
  5. Ihan huikee teema! Ja voi että miten tämä eka sarja vangitseekaan katselemaan. Tosi mahtavaa työtä! Innolla odotan jatkoa. :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi nää kommentit saa kyllä hymyilemään, kiitos paljon. :>

      Poista
  6. Voi kuinka kaunista! OIet taiteilija :)

    VastaaPoista
  7. Upeita kuvia ja hieno teema, oot kyllä taitava!

    VastaaPoista
  8. vau, olet kyllä taitava kuvaamaan! tosi ihania kuvia♥ :)

    VastaaPoista
  9. Vautsi, todella kauniita kuvia, aivan upeaa! <3

    VastaaPoista
  10. Oijoi oon jo ootellu näitä, nää on upeita!

    VastaaPoista
  11. ihania kuvia! :-) mäkin meinaan tehdä ton opinnäytetyön valokuvaamalla, mulla on jo pieni ideakin, pitää vaan kyselle michelleltä, että mitä se on mieltä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Noniin mahtavaa! Kannattaa tehä se ajoissa niin ei tarvii sit stressailla. :-D

      Poista
  12. Jes, vihdoin näitä! Innolla ootan muita osia. Oot uskomaton <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee kohta näkyy teikäläisen nassua ;-) Kiitos ♥

      Poista
  13. Ompas sulla kiva blogi! Mun huomion varasti kyllä heti (yllätys yllätys) nää sun upeat valokuvat! Saanko kysyä, että mitä kameraa käytät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Mulla on käytössä ihan vaan canon eos 1100D ja sonyn nex-5R , mutta nää kuvat oon ottanut canon eos 5D mark II. :-)

      Poista
  14. Pääsit linkattujen blogien top viisikkoon! Käy tsekkaan postaus: http://pinja-sofia.blogspot.fi/2014/12/luukku-22-top-5-linkatut-blogit.html

    VastaaPoista
  15. Hienolta näyttää!♥ Oonkin odottanut et postaat nää!

    VastaaPoista

Subscribe