Tuplasuklaa juustokakku

joulukuuta 03, 2014

shinyy5
shinyy
shinyy2
shinyy4
shinyy3

Mun on jaettava teille jotain todella suussasulavaa ja herkullista. Mikä saa terveysintoilijat kauhun partaalle ja herkkusuut ihastumaan. Tuplasuklaa juustokakku. Maistelkaa tota sanaa ensin mielessä ja miettikää kuinka hyvää toi voikaan olla. Mä sanon, että aivan hiton hyvää.

Äidilläni oli synttärit eilen joten päätin yllättää hänet itsetehdyllä kakulla. Pienten muuttujien jälkeen (mm. sen, että ton pitäisi olla oikeesti kolmen suklaan juustokakku) sain kakun valmiiksi ja aamulla sitä nautittiinkin kahvin kera. Se joka muuten väittää, että kakkua ei voi syödä aamupalaksi on väärässä. Aamuhan alkaa paljon paremmin pienen kakkupalan jälkeen! Tää on muuten fakta, kokeilin sitä myös tänään. Ulkonäöstä saattaa ehkä arvata, että toi oli mun ensimmäinen juustokakku ikinä. Onneksi ulkonäkö ei vaikuttanut makuun, toi oli vaan niin taivaallisen hyvää! Anyways haluatte varmasti reseptin tähän herkkuun ja no sehän löytyy täältä.

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Kuola valuu, nam!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Mielestäni tämä vois olla sun opinnäytetyös. Opet mielellään arvostelis tätä opettajanhuoneessa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Ehkä mun pitäisikin tehä tollanen jos saisin lisäpisteitä :-D

      Poista
  3. oi ihanaa! ♥ tota kakkua on kyllä pakko kokeilla :p

    VastaaPoista
  4. Hyvännäkönen kakku, vaikka en ite tollaista voiskaan allergioiden takia syödä :D Todella kivoja kuvia tässä postauksessa noi pari ekaa erityisesti ja muutenkin, mitä nyt pikaisesti selailin sun blogia, kun äsken tänne ensimmäistä kertaa eksyin! Oot hirmu kaunis ja sulla on todella upeet hiukset (ja erityisen kaunis nimi, heh). Rupean seurailemaan blogia, koska sun tekstiä on kiva lukee ja kuvat on niin loistavia! :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia kaima! Ihana kommentti ja tervetuloa seurailemaan :>

      Poista

Subscribe