Pics from my phone

joulukuuta 12, 2014

phone
phone2

Vaikka nää puhelinkuvat eivät välttämättä "kuulu" mun blogin tyyliin haluan silti ilmoitella itestäni jotain. Täällä ollaan hengissä, vaikka postauksia ei ole näkynyt. Mulla on rutkasti luppoaikaa, mutta jostain syystä ei ole tullut yhtään kuvailtua. Onneksi puhelimeen tallentuu niin pieniä kuin suuriakin muistoja. Summa summarum olen mm. tehnyt seuraavia asioita:

✘ Pitänyt taukoa ripsienpidennyksistä ja voi pojat mulla on ikävä niitä! Joo, ehkä vähän turhamaista, mutta helpottaa arkea niin paljon. ✘ Ollut töissä, paljon. ✘ Nähnyt kauniita auringonlaskuja -ja nousuja ja tullut niistä oikein hyvälle tuulelle. Heti alkaa hymyilyttää, kun näkee noin kauniita maisemia! ✘ Tehnyt töissä muutaman joulutortun haha. Yhtäkään en muuten syönyt. ✘ Juhlinut kaverin synttäreitä uuden paidan kera. ✘ Viettänyt laatuaikaa pikkuveljen kanssa. ✘ Ollut parturi-kampaaja opiskelijan aka pikkusiskon hoivissa. Kohta pitäisi värjätä lisää! ✘ Tehnyt pienen reunionin parin rakkaan kaverin kanssa (pus). Maistettiin tommosia super söpöjä juomia, namm. ✘ Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisempänä käynyt äitin kanssa laittoman monta kertaa Coffee Housessa. Sieltä saa ehkä maailman parhainta suklaa cappuccinoa, trust me. ✘

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. oi kun ihana postaus & ihania kuvia! ♥

  VastaaPoista
 2. Oihh, Coffarin suklaa cappuccino on ehkä täydellisintä ikinä!! :-D otan sen aina.. haha. ja kivoja nää puhelinkuvatki on silloin tällöin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Oon viimesen parin viikon aikana käyny varmaan kolme kertaa juomassa sitä :-D Kiitos!

   Poista

Subscribe