Travelling is the only thing you buy that makes you richer

heinäkuuta 28, 2014

Onko se kaikilla niin, kun maaginen 18-vuoden ikä kilahtaa mittariin halu nähdä maailmaa suurenee? Tekisi mieli iskeä rinkka selkään ja hypätä junaan/lentokoneeseen/laivaan/ihan mihin kulkuvälineeseen tahansa ja valloittaa maailma. Mä en ole koskaan ajatellut niin, että pitäisi pysyä vain yhdessä paikassa ja asua siellä koko loppuelämänsä. Haluan nähdä ja kokea eri kulttuurit vielä kun voin! Koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan joten miksei sitä tekisi nyt heti kun on aikaa. Haluan tuntea sen pienen kutkutuksen ja jännityksen mahassa kun oot menossa uuteen paikkaan josta et tiedä mitään. Ne ensimmäiset haparoivat englanninkieliset sanat ja lauseet, hymyn omilla kasvoilla kun oot saapunut määränpäähän ja sen onnellisuuden tunteen minkä saat kun koet ja näät niin paljon uutta.

Oon tässä viime aikoina lukenut paljon kirjoja joiden miljöö sijoittuu eri maihin, kuten esimerkiksi Intiaan ja Afganistaniin. Mun sormet syyhyää kun selaan sivuja ja kuvittelen millaista olisi olla vaikkapa juuri Intiassa. Afganistaniin en kyllä nyt lähtisi, mutta sen maan historia ja kaikki mitä siellä tapahtuu tällä hetkellä kiinnostaa mua. Oon aina pitänyt historiasta oli kyse sitten Napoleonin valloituksista, Hitlerin hirmuteoista tai vaikka Ruandan sisällissodasta. Mua kiinnostaa eri maiden historia ja kulttuuri niin paljon.

india

Yks aamu kun olin meikkaamassa mulla oli vähän tylsää ja päätin siinä sitten tehdä vähän erilaisen meikin kuin normaalisti. Nappasin meikkipussista sinisen kajalin ja vetäsin silmiin rajaukset. Sen jälkeen otin laatikon pohjalta askerteluihin tarkotetun timantin ja iskin sen otsaan, kipasin eteiseen ja hain sieltä pinkin huivin ja nappasin korutelineestä kultaisen hiuskoristeen. Nopeesti kiepautin huivin mun päähän ja kurkkasin peiliin. Tämmöstä mä välillä teen kun mulla on tylsää, oonko ihan normaali? :-D

Mun yksi pieni salainen haaveni olisi lähteä kiertämään maailmaa. Haluan tutustua ihmisiin jotka ei pelkää puhua tuntemattomille ja joilta löytyy sitä elämäniloa vaikka muille jaettavaksi. Haluan nähdä miten eri maissa oikeasti asutaan eikä vaan sitä perus hotelli/uima-allas maisemaa. Mun tekisi mieli varata matka syyslomalle, mutta minne ja kenen kanssa? En koe olevani vielä tarpeeksi rohkea matkustaakseni ihan ypöyksin. Ehkä joskus kuitenkin!

Millaisia pieniä ja suuria haaveita teiltä löytyy? 

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. Sopii kyllä neidille tuo lookki! <3 Tiedän niin hyvin sun haaveen! Itellä on aivan sama ja mua niin kaduttaa kun en oo vielä tähän ikään mennessäkään toteuttanut sitä! Oon niin nössö jotenki tuollasten asioiden suhteen "no ei se nyt oikeen onnistuis..." ja sitten ihailen niin muita jotka lähtevät ja reissaavat.. Pöhh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe kiitosta ♥ Ethän sä mikään vanhus oo joten vielä on aikaa jäljellä! :-D Pitäis vaan ylittää itsensä, koska sitä yleensä vaan kuvittelee että kaikki menee pieleen, vaikka näin ei välttämättä tuu tapahtumaan.

   Poista
 2. hahah, mäkin keksin aina tylsyydessäni jotain vähän erikoisempia meikki-ideoita jotka on sitten pakko toteuttaa :D nyt ei kyllä oo aikoihin tullu mitään hauskaa mieleen, vois kyllä pitkästä aikaa yrittää sutia naamaan jotai muutaki kun ripsaria ja puuteria.... toi sun meikki näyttää kyllä tosi kivalta!

  ja mulla on ollu interreili suunnitelmissa jo pienestä pitäenvuosia, mutta koskaan ei oo tullu vastaan sellasta hetkee, että olis sekä aikaa että rahaa. ens kesänä ois viimenen tilaisuus saada se sillä halvemmalla, alle 25-vuotiaan hinnalla joten tässä just suunnittelen että tekisin vaan töitä hulluna vuoden (jos niitä eka saisin..) ja lähtisin ens kesänä eurooppaan. mullakaan ei kaveria vielä oo (vaikka parin kanssa ollaan alustavasti mietitty et ois kiva mennä..) mutta haluisin ehkä reilata ainakin osan yksinkin. jotenkin tuntuu et siinä itsenäistyis ihan kunnolla, niin kun esim. vaihdossa kävi kun lähin yksin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä et en oo ainoo! :-D Interreili olis kyllä ihan älyttömän siisti juttu. Toivottavasti saat töitä ja kerättyä rahaa, että pääset reilaamaan! Pidän sormet ristissä sulle :-)

   Poista
 3. I totally agree with you - niin matkustamisen, uusien paikkojen ja ihmisten aikaansaamasta fiiliksestä kuin historian kiinnostavuudesta ja yhdessä paikassa asumisen mahdottomuudestakin! Ja oh maailman kiertäminen olis jotain niin unelmaa!

  PS. Älyttömän upea kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi! Jos vaan tililtä löytyis riittävästi rahaa, niin varmasti lähtisin heti :-D Kiitos ♥

   Poista
 4. Mulla on ollut tuollainen olo jo alle 18-vuotiaana kun aina jonkun reissun jälkeen teki mieli nähdä enemmän! Silti en ole koskaan lähtenyt maailmalle niin vaan koska oon kokenut kouluttautumisen yms. tärkeäksi. Voi sitä sitten lomallakin reissailla melkein minne vaan :) Toisaalta olen haaveillut siitä, että oman alan töitä olisi mahtavaa tehdä joskus ulkomailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kyllä mäkin aattelin koulut hoitaa eka pois alta. Ja sama täällä! Onneksi niin tulee myös tapahtumaan ensi vuonna :-)

   Poista
 5. Herranjumala mä luulin et oot lähössä reilaamaan ku tuli mieleen se snappi sun megalaskusta ja sit tää teksti. Aivan upee kuva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaha voin kun vaan oisinki! Kiitos rakas ♥

   Poista
 6. Matkustaminen on ihanaa ja varsinkin nyt kun oon täys ikänen, oon jo varaamassa kolmatta matkaa puolen vuoden sisään! Muakin kiinnostais perus jenkkien ja välimeren lisäks nähdä kaikkea muuta ja ois niin siistii käydä esim intiassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kolmatta jo! Mä tuunkin neljännelle reissulle mukaan ;) ja niin ois oikeesti!

   Poista
 7. Ihana kuva ja teksti! <3

  VastaaPoista

Subscribe