Little sneak peek again

heinäkuuta 22, 2014

sneekkari3
sneekkari2sneekkari
kuvabw

Jotain tällästä saatiin eilen aikaseksi. Mun tekisi mieli laittaa hirvee kasa kuvia tähän, mutta en haluu paljastaa tätä työtä vielä kunnolla. Onhan se ihan tylsää näyttää vaan neljä kuvaa, toisaalta on ne neljäkin parempi kuin ei mitään. Eilinen kuvausreissu oli varmaan yksi parhaimmista. Mallin hommaa toimitti kaverini Nina, joka oli kuin luotu kameran eteen. Ihanat sinisimmut loisti ja hyviä kuvia tuli paljon! 

Osaako joku jo keksiä millanen aihe mulla on opinnäytetyössä? Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille joka keksii! Enää yksi kuvaus jäljellä niin sekin juttu on hoidettu. Huhheijaa sitten alkaakin armoton muokkaus ja kuvien hienosäätö. Oon niin kriittinen ja pikkutarkka, että varmasti koneen edessä tulee vietettyä monen monta tuntia. En todellakaan haluaisi palauttaa tätä työtä mitenkään keskeneräisenä.. 

Harmittaa muuten kun blogger vetää ton laadun aika huonoksi! Lataan mun kuvat flickr:in kautta, mutta silti noissa näkyy pientä pikselimössöä, höh. Onneksi ne ei kuitenkaan sellasia ole. Tietäiskö joku mitä mun kannattaisi tehdä ton suhteen? :-)

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. Sulla on ihan mahtava blogi ja hienoja kuvia!:)

  VastaaPoista
 2. Mahtava tuo keskellä oleva oikeanpuolimmainen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäki tykkään siitä tosi paljon :-)

   Poista
 3. Nää on hullunmakeita nää kuvat! Ihanat värit (vaik näistä tykkäänki melkein eniten tosta pisarakuvasta) ja tunnelma (ja kaunis malli, ihanat pisamat!). Jos aihetta pitäis arvailla, niin ekana tulee mieleen joku sadut! Mitä objektiivia oot muuten käyttänyt näissä kuvissa, kun on niin kristallinkirkkaita kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos Helena :> Hmm aika lähelle arvasit, mutta ei kuitenkaan! Ja käytin noissa 50mm 1.8 sekä 24-105mm :)

   Poista
 4. Ihanat kuvat taas kerran sulla!:) Itelläkin välillä menee noi kuvien laadut bloggerissa ihan kököksi, sen saa kuitenki onneks vaihdettua sieltä google-tilin asetuksista niin ettei blogger enää "parantele" kuvia automaattisesti!:) Hmm en nyt muista miten, mutta jos löydät paikan jossa on sun kaikki kuvat niin sieltä asetuksista! Toivottavasti autto tää vajaa selitys:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Ja yritänpäs etsiä ton ja saada korjattua!

   Poista
 5. VAAAUUU tuo värikäs kuva Ninasta!! Ihan älytön yhdistelmä punapigmentti, pisamat ja siniset silmät O__o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Heh muokkaus vähän huijaa Nina kun on oikeesti ihan blondi :-D Mut noi siniset simmut ja pisamat, ah!

   Poista
 6. loistavan näköisiä kuvia! :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja upea banneri!:)

  VastaaPoista

Subscribe