Little sneak peek

heinäkuuta 08, 2014

sneakpeak3
jokukollaasi
sneakpeak2

 Pientä kurkistusta kulisseihin, eli jotain tämän tapaista on tullu kuvailtua. Mitäs mieltä ootte, kehtaiskohan näitä laittaa opinnäytetyöhön?

Haluun päästä jo kuvailee lisää! Valokuvaus on niin mahtavaa. Sen avulla voi ilmasta omia mielipiteitään, tunteita, kokemuksia ja ihan mitä vaan. Yksi ehkä parhaimmista tunteista on se, kun oot saanut muokattua kuvan ja sä katot sitä ja kelaat et miten hieno se on!

Nyt mun kuvaushimo sen kuin kasvaa.. Ja toi ihana kirkas möllykkä tuolla taivaalla saa mun mielen korkeelle. Vihdoin voi vaan mennä ulos ja kuvata ilman, että pitää katsoa monta kertaa säätiedotusta. Oiskohan siellä ruudun toisella puolella halukkaita kuvailla mun kanssa ja ehkä vähän myös leikkiä mallia? Se olis aika kivaa! 

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Voi miten ihania kuvia! Rakastuin varsinkin ekaan ja tuohon mustavalkoiseen!

  Kiva että sulla on kuvausinto korkeella! Mullakin ois jos mulla ois joku jonka kanssa kuvata. :D Yksin kuvaaminen alkaa käydä tylsäksi... ja siitä puheen ollen :D

  "Oiskohan siellä ruudun toisella puolella halukkaita kuvailla mun kanssa ja ehkä vähän myös leikkiä mallia? Se olis aika kivaa!"
  MINÄMINÄMINÄ! Tai siis mietin just ku olin lukevinani jostain että asut Hyvinkäällä. Jos tiiät yhen pienen paikkakunnan Järvenpään vieressä, joka olisi englanniksi "clock rapids" niin siellä minä asustelen, omassa kämpässä (tai no, tää on nuorisokodin kämppä mutta silti mun c:). Et jos haluut niin... :D

  Mun äidillä on käytössä sen veljen (romu)auto, mutta toki voisin tulla myös junalla. ...mutta tietty säkin voit tulla tänne kuvailemaan, on täälläkin ihan kivoja kuvauspaikkoja. :D Ois ihana kyllä nähä livenä lisää blogityyppejä, nyt tiiän vaan yhen. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Pitää kattoo miten ja milloin jos pystyy. :-)

   Poista
 2. Anonyymi8/7/14 20:01

  Daaamn ois kivaa tulla leikkimään mallia mut ei ihan toimi tää kun asutaan ihan eri paikkakunnilla :-D Halusin kuitenkin kysästä, et mitä teiän opinnäytetyöhön kuuluu, eli se ns. idea? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on julkiset kulkuvälineet käytössä :-) Meillä on melkeenpä maa ja taivas rajana, kunhan se nyt jotenkin liittyisi meidän alaan. Valmistuneet oppilaat on tehny mm. nettisivuja, lyhytelokuvia, animaatioita, musiikkivideoita jne!

   Poista
 3. Anonyymi8/7/14 20:02

  Niin ja ihania kuvia, valosia ja tunteellisia :) ! (tv. se opinnäyteanonyymi)

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä ihanat kuvat taas kerran!

  VastaaPoista
 5. Voi herrajee kuinka upeita kuvia... oot äärettömän taitava!!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia!! Tykkään sun bannerista tosi paljon :)

  VastaaPoista

Subscribe