Pure seduction

kesäkuuta 22, 2014

girlykollaasi
girly
girly2
girly3
girly4

Palataanpas taas aikaan kun ulkona pystyi olla helposti hameella ja topilla ilman, että tekisi mieli laittaa toppatakkia päälle. Tää on tää Suomen kesä jota odotetaan puolet vuodesta vain ja ainoastaan kokeaksemme, että ei se hirveesti talvesta erotu.. 
No mutta joo, kesällä on paljon kivempaa ottaa asukuvia. Mitä mieltä te muuten ootte näistä asukuvista, no no vai yes yes? Mä oon ainakin tykästynyt näihin, varsinkin kun voi samalla esitellä uusia ostoksia. Mustavalkoinen hame on Tally Wejlistä ja mä niin haluan sen kaupan Suomeen! Oon ihan rakastunut hameisiin, mutta ton sään takia niitä ei ainakaan vielä viitsi käyttää.

Halusin esitellä myös pari uutta rakkausostosta. Tietenkin noi Victoria's Secretin söpöläiset. Hajuvesi, suihkugeeli ja rasva matkakoossa + meikkipussi. Oon erittäin tyytyväinen, eikä noi rokottanut lompakkoa hirveesti. I'm happy! :-)

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Jep... en ymmärrä miksi tää Suomen kesä päättää kerta toisensa jälkeen olla bitch ja sanoa heipat auringolle ja toivottaa vesisateen tervetulleeksi -.- Eikö Suomen kesän pitäisi olla lämmin?! Ainakin kolme vuotta sitten se vielä oli sitä :(

    Mutta ihanat kuvat, tosi söpö hame! Itekkin käyttäisin mielelläni hameita jos nuo tummat pilvet jaksaisivat väistyä. Mä en yleensä perusta asukuvista mutta noi sun kuva on kyllä kivat! Johtuiskohan siitä etten tykkää asukuvista, kun jotkut tuppaa kaikki postaukset täyteen vaan asukuvia :D Niin että silloin tällöin asukuvat ei oo pahitteeksi, kunhan postauksessa on jotain muutakin kuin asua. Noi sun ostoksetkin näyttää ihanilta. :)

    Ja hei muuten, mulle kerrottiin äsken että muutan ensi viikolla nuorisokodin omaan tukiasuntoon! :o Jes! Vähän jännittää mutta oon pääasiassa iloinen ♥ :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep.. Inhottava sää. Kiitos, munkin mielestä se on super söpö! Noniin hieno juttu sulle! :-)

      Poista
  2. Ihana blogi, rakastan sun kuvia ja asuja! Ja oot hurjan kaunis. :)

    VastaaPoista

Subscribe