Turkey

kesäkuuta 17, 2014

turkey4
turkey2
turkey7
turkey
turkey9
turkey5
turkey11
turkey3
turkey10

Milloin olisikaan parempi tehdä postaus Turkista, kuin tänään kun taivaalta tuli lunta/räntää/jotainmitäeisaisitullakesällä... Mielelläni pakkaisin mun matkalaukun (jota en muuten ole vieläkään tyhjentänyt kokonaan..hupsis) uudestaan ja ottaisin äkkilähdön ihan minne vaan missä paistaa aurinko ja on lämmintä! Keskikesällä lunta.. En vaan voi ymmärtää.

No mutta joo asiaan! Oltiin tosiaan Marmariksessa ja se oli kyllä hyvin paljon painottunut turismiin. Niin varmaan on moni muukin kaupunki, mutta mua ei hirveästi kiinnosta miljoonat feikkikaupat monen metrin säteellä. Tykkään enemmän katsella maisemia ja kierrellä kaupungin takana olevilla kujilla nähden sitä oikeaa elämää. Kiva kaupunki se kyllä oli, mutta en välttämättä lähtisi uudestaan!  Ihmiset olivat myös ihania, sellaista samanlaista avoimuutta ja iloisuutta toivoisin niin kovasti Suomeen. Musta itsestäni tulee myös paljon rohkeampi ulkomailla, uskallan jutella kaikille ja hymyilen myös paljon! Tällä hetkellä ikävöin Turkin lämpöä, laajaa suklaavalikoimaa (tää on tärkee!), ihania ihmisiä ja sööttejä brittipoikia (niitä oli siellä paljon *sydänsilmä emoji*).

Katsotaan jos saisin tehtyä pt. 2 siellä otetuista kuvista. Valitettavasti mä en hirveästi kuvaillut. En tiedä johtuiko se siitä, että en oo tyytyväinen mun kameraan vai että halusin vaan nauttia tosta lomasta! Kuvailla kerkeää myöhemminkin. :-)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. wooou niin hienoja kuvia, oot tosi taitava kuvaan! oih tuol näyttää ihanalle♥

  VastaaPoista
 2. Oi aivan täydellisiä kuvia! Yhyy haluan tuonne lämpöön nyt.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja arvaa vaan haluunko mä kans.. :-( tyhmä Suomen kesä!

   Poista
 3. siellähän oli ulkomainen kisse

  VastaaPoista

Subscribe