Paradise

kesäkuuta 19, 2014

paradise
paradise2

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt blogisi ja aion jäädä seuraamaan! Upeita kuvia blogissasi erityisesti nämä tekivät minuun vaikutuksen. En tiedä kuvien syvempää tarkoitusta mutta minulle sana "paradise" on todella tärkeä, se onkin seuraava tatuointi ideani! Mahtavaa juhannusta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos paljon! Näissä kuvissa ei oikeen ole mitään syvällistä ideaa. Minusta tuo lause vaan sopi kuvaan niin hyvin, että päätin sen siihen laittaa. :-D Kuulostaa hyvältä tatuointi idealta! Hyvää juhannusta sinne myös. :-)

   Poista
 2. Mä olin hetken aivan varma että oon kommentoinut edelliseen postaukseen ja petyin kun huomasin etten ollutkaan. Siis kun tarkemmin sitä ajattelen, en edes muista kommentoineeni sulle tohon Turkkipostaukseen... :D Joten taitaa olla ihan oma moka, et varmaan oo poistanut mun kommenttia epähuomiossa.

  Mut siis sun Turkkikuvat oli aivan ihania, se kissaaaaa ♥ Ja ne maisemat, tulee ihan Lerós ja Kreikka mieleen. :3 Ja tässäkin postauksessa noi kuvat on jotenkin tosi lumoavia, tykkään ihan hirmuisesti :o Ja toi Coldplayn "Paradise" on tällä hetkellä yks mun lempibiiseistä, aivan ihana! :3 Oot ihan älyttömän taitava kuvaamaan kyllä!

  Juttelin ihastuksen kanssa siitä varapaikasta Luoviin, hän kertoi että on kahdenlaisia varapaikkoja - numeroituja ja tavallisia. Jos on varasijalla 1, pääsee heti jos joku peruuttaa. Jos taas on tavallisella varasijalla... noh, pääsee tosi huonolla todennäköisyydellä. Hän oli itsekin saanut numeroimattoman varasijan sinne, merkonomin alaan. Joten oon nyt aikamoisen varma että Jenni jää ilman opiskelupaikkaa jälleen kerran tänä vuonna. :( Itkettää.

  Kaiken kukkuraksi mun puhelin meni rikki ja mulla on siis nyt iPhone (hassua kun kehuit sitä mulle silloin kerran ja äiti meni täysin yllätyksenä ostamaan sen :DD). Mut juu, sillä otettuja kuvia on mun toisiks uusimmassa postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitosta. :-) Jos ei opiskelupaikkaa tuu, niin sitten etsit jotain töitä, vai? Ja iphone on kyllä toosi hyvä, aika hauska sattuma. :-D

   Poista
  2. No siis äiti oli pyytämättäni soittanut sinne Luoviin ja siellä oltiin kerrottu että tänä vuonna kirjeessä ei kerrota ollenkaan millä varasijalla on :D Joten nyt on sittenkin mahdollisuus päästä sinne :3 Halutessaan voi soittaa jollekkin tyypille ja kysyä asiasta, se sittten kertoo numeron jos sen haluaa tietää. :D

   Mut njoo, jos opiskelupaikkaa ei tulisi niin kyllä mulle tekemistä keksittäisiin, en jäisi seisomaan tumput suorina. Ja mäkin oon näiden päiven aikana ihan superuberrakastunut mun iPhoneen! Ihana puhelin, ah ♥

   Poista
  3. Aijaa! No mutta hyvä että on mahdollisuudet päästä sinne. Aika outoa, että ne ei oo kertonu ollenkaan millä varasijalla kukakin on.. Ja en voi kun samaistua tohon iphoneen :-D munkin pitäis kyllä kohta hommaa uudempi versio!

   Poista
 3. Herranjumala inka on kaunis tossa ekassa kuvassa!!!! O.O ei mulla muuta, paitsi tuitui :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upee! Ja mulla on vielä lisää mahtavia kuvia tulossa :p

   Poista

Subscribe