Back in Finland

kesäkuuta 10, 2014

Heippa hei ihanat! Tulin eilen takasin Suomeen Turkista. Vähän harmitti lähteä aurinkoisesta Marmariksesta, mutta eiköhän täälläkin ala kohta paistaa aurinko (toivottavasti..). Mulla oli ihan älyttömän kiva viikko! Oon miljoona kokemusta rikkaampana, ruskettuneempana ja iloisempana täällä kotona. Sain uusia kavereita ja tehtiin niin hauskoja (ja välillä vähän tyhmiä..:-D) juttuja. Oon tanssinu ja kävelly kuin hullu, syöny ja juonu hyvin, nauranu vatsan kipeeksi, shoppaillu ihan liikaa, tutustunu aivan mahtaviin ihmisiin ja vaan nauttinut lomasta!

Ennen kuin alan muokkaamaan kameralla otettuja kuvia, ajattelin heittää tähän muutamat puhelimella otetut kuvat. Se on aina mukana ja sillä saa helposti ikuistettua kaiken tarpeellisen!

kollaasi1
1. Let's go! Huomatkaa Mr. Kiia.. :-D 2. Niin kaunista!
kollaasi2
3.Ilmasta jätskiä yes please! 4. Noi maisemat oli niin upeet. Vuoria ja merta oioi.
kollaasi3
5. Ulos lähdössä. 6. Käytiin katsomassa drag queen show. Oli ainakin erikoinen kokemus :-D
kollaasi7
7. Jääkylmä juoma hotellin altaalla, kyllä kelpaa. 8. Yksi nälkäinen riiviö se siinä.
kollaasi6
9. Tehtiin reissu Rhodokselle. 10. Sielläkin oli ihan kivat maisemat.. :-D Mielelläni kotiuttaisin tollasen tännekkin.
kollaasi5
11. Oltiin turkkilaisessa illassa ja mut pyydettiin tonne lavalle, siellä oli menossa häät ja mä olin morsian! Oli vähän erikoista mennä tonne, kun mulla ei ollut mitään hajua mitä mun piti tehdä ja siellä oli ihan hirveesti porukkaa. Hyvin se kuitenkin päättyi ja mun pari oli aika komee ilmestys heh! 12. Ilta jatkuikin näissä merkeissä, hupsis.
kollaasi4
13. Sinne meni viimeset rahat.. Mutta en kadu yhtään! 14. Takaisin kotiin, plääh.

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. oi ihania kuvia & ihana postaus! ♥

    VastaaPoista
  2. Oiiiii, ihania kuvia! Mä ite olin Powerparkissa maanantaista eiliseen, sielläkin oli kivaa. :3 Tosin jouduin kuvaamaan koko ajan joko kännyllä tai pokkarilla, en uskaltanut ottaa järkkäriä mukaan itse huvipuistoon...

    Hah, toi "Mr. Kiia" pisti kyllä naurattaan XDDD Sulla on tosi hyvä laatu sun puhelimessa muuten :o Katoin noi ekat kuvat ja luulin että oot ottanu ihan kameralla ne, ei välttämättä järkkärillä mutta jollain kameralla :D No oke, tokasta kuvasta näkee että se on otettu puhelimella mutta noi muut :o

    Kiva että sulla oli mahtireissu! :3 Multakin saa käydä katsomassa mun Powerpark-postauksen jos vaan kiinnostaa, tein huvipuistosta videon ja kuvat on siitä mökistä jossa yövyttiin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha juu meitäkin vähän nauratti toi mr. Kiia.. :-D Mulla on iphone ja siinä on kyllä toosi hyvä laatu! Tykkään paljon. Mä käynkin katsomassa. :-)

      Poista
  3. Vautsi miten upee banneri!! Ihan täydellinen :D ♥ Ja ihania matkakuvia kans, ei kyllä auta yhtään tommosten kuvien katteleminen tähän mun matkakuumeeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos paljon! :-) Ja juu nyt tekis mieli mennä takaisin, kun noita kattelee haha.. :-D

      Poista

Subscribe