Exciting news!

marraskuuta 26, 2014

öö1
öö3
öö2
öö5
öö6

Jotkut saattaa muistaa tämän postauksen, jossa kerroin niin kuin tavallinen bloggaaja jostain maailmaa mullistavasta jutusta, mutta jättäen sen tärkeimmän kohdan tarkoituksella pois. Tänään sain vihdoin enemmän tietoa tulevan kevään tapahtumista ja voinkin nyt paljastaa mikä se suuri juttu onkaan.

Eli siis meillä alkaa koulussa työssäoppiminen tammikuussa ja se kestää koko kevään. Mä tiesin jo aikoja sitten, että mihin mä haluan mennä ja se on ulkomaille. Mä olen jo pitkään janonut päästä aurinkoon, iloisten ihmisten luo ja näkemään erilaista elämää. Näillä näkymin olen lähdössä tammikuun alussa Maltalle ja sieltä tulen sitten toukukuussa takaisin Suomeen. Tänään sain siis tietoa mun tulevasta työstä ja ette arvaa kuinka iloiset ja jännittyneet fiilikset mulla on! En ole koskaan ennen matkustanut yksin saatika sitten asunut muualla kuin kotona. Reissun aikana tulen toivon mukaan itsenäistymään aika reippaasti ja tietenkin parantamaan kielitaitoa.

Tällä hetkellä yritän vilkuilla halpoja lentoja, mikä on aika hankalaa. Tosi monessa lentojen vaihtoaika on melkein 24h.. Tarkoitus ei siis ole yöpyä Frankfurtissa tai Münchenissa. Aika hassua kyllä, mutta musta tuntuu, että mua jännittää toi välilasku enemmän kuin itse työssäoppiminen. Oon aika kova jännittämään uusia asioita tietäen kuitenkin, että kaikki menee varmasti ihan hyvin.

Ajattelin kuitenin nyt heittää kuvittellisen pallon sinne ruudun toiselle puolelle. Jos sieltä löytyy reissaajia, Malta asiantuntijoita tai muuten vaan ihmisiä joilla on antaa mulle vinkkejä tulevaa työssäoppimista varten niin ottaisin ne oikein kiitollisena vastaan! :-)

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Uiiiiii, onneks olkoon! :) Tulee varmasti mieletön kokemus. Mun kaveri oli joskus vuosia sitten Maltalla kielikurssilla, voin kysellä siltä vinkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja toivotaan :-) Voi ihanaa siitä olis varmasti hyötyä!

   Poista
 2. Mä olin kielimatkalla viime kesänä Maltalla ja oli ihan mahtava reissu. Aurinko siel paisto melkee koko ajan ja lämpötilat heitteli reilusti yli +30. Kannattaa ehdottomasti käydä Cominon saarella sekä Peters poolilla niin ja Mdinan kaupungissa. Siellä jos piipahdat ni käy ehdottomasti sellasessa kakku kahvilassa, maailman parhaita kakkuja!! :)

  VastaaPoista
 3. voi vitsit, onneks olkoon! :-)

  VastaaPoista
 4. voi ei ihana kuulla! ♥ oon kyllä tosi onnellinen sun puolesta! onneks olkoon! ♥

  VastaaPoista
 5. hei onnee muru!! kui huippuu!
  ja älä jännitä tota lentojen vaihtoja, mä oon monesti vaihtanu 30min ajassa hirveellä kiireellä mut aina on perille päästy :Dd ainoo vaa, et muista kysyä sit Suomesta se koko lippu ihan Maltalle asti, etkä vaan esim. Frankfurtiin jossa vaihdat, muuten joudut hakee sen toisen lipun sieltä tiskiltä kun vaihdat ja se on rasittavaa!
  ei olis mitään mahista vaihtaa Pariisissa...? xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos :> Ja oi kiitti vinkistä! Äsken kun googlettelin, nii näyttäis olevan Lontoossa, Oslossa ja sit tuol Saksan mailla vaihdot. Et en siitä Pariisista tiiä hmm..

   Poista

Subscribe