Canon 5D Mark II

toukokuuta 29, 2014

turhaa
turhaa4
turhaa3
turhaa2
turhaa5

Nyt se on kuulkaas kesäloma! Ja kesäloma tarkoittaa sitä että:
1. Sain koululta lainaan suuper mahtin Canon 5D Mark II opinnäytetyötä varten.
2. Neljän päivän päästä suuntana olisi Turkki, aurinkoa ja lämpöä sitä mä tarviin!
3. Tää kesä vietetään töitä tehden, mulla on vaan pari viikkoa "oikeaa" lomaa..

Oon viettäny tässä pari päivää tutkien tota Markia ja yrittäny räpsiä kuvia. Vielä pitää harjotella sillä toi on kunnon möhkäle ja hiukan erilainen kuin 1100D.. Haluisin jo päästä kuvaamaan kunnolla, mutta toi sää vähän haittaa. Tarviin mun kuviin aurinkoa ja valoa, kiitos!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Vou tosi upeita kuvia:-)

  VastaaPoista
 2. Oi ihana 5dee, haaveilen itse 6d:stä ja tää pahensi mun kamerahimoa entisestään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki haaveilen 6d:stä! Tai itseasiassa se on ostoslistalla.. ;-D

   Poista
 3. Aivan mahtavia kuvia hei! :) Aika mahti juttu että sait 5D:n kesälomaksi lainaan koululta :o

  ("Pieni" vuodatus koska mua ärsyttää) Sieltä Luovista tuli ilmoitus... varasija. Kirjeessä ei sanota monesko. Siinä sanotaan vaan että vapautuneista paikoista ilmoitetaan 31.8. Siis 31. elokuuta! Wut. D: Koulu ehtii muilla alkaa ja mä vaan laiskottelen ja tylsistyn vuorotellen, eih. Muista kouluista siis on tullut jo hylkäyspäätös, jos en pääse Luoviin niin... siivoan nuorisokotia vuoden ajan, tai sitten menen aikuis-JMT:n ryhmään (koska mulla pitää olla jotain tekemistä). Yh, aikuis-JMT:n ryhmä ei kuulosta kovin kivalta, ne muut potilaat/tyypit tuntuu olevan tosi sekavia siellä. Samoin kuin nuorisokodin siivoaminen, muutan ilmeisesti nuorisokodin tukiasuntoon tässä lähiaikoina enkä usko että jaksan siivota kerran viikossa oman kämppäni sekä joka päivä nuorisokodin imurointi ja vessojen siivous. Eih.

  + Ylihuomenna mun unelmakoulu loppuu :( Joudun jättämään kaikki ja vaikka oon valmentanut tätä varten itteäni jo monta viikkoa, tuntuu että haluan halata kaikkia enkä koskaan päästää irti, varsinkin ihastukselta halaan suurinpiirtein ilmat pihalle. Huomenna meillä on kenraaliharjoitus kevätjuhlaa varten ja tiiän jo että itken jo siellä silmät päästä. Itkettää jo nyt kun ajattelen sitä. :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niin on :-)

   No voi hitsi.. Aika outoa, että ei edes sanota monesko varasija on. Nyt pitää vaan toivoa, että se varasija nappais! Ei sitä tiiä jos joku ei pidäkkään siitä koulusta ja sä pääset sen tilalle! Toivotaan parasta.
   Mä tiiän ton tunteen, kyllä se siitä! :-)

   Poista
 4. en hakenu amiskeen lol ni ei tullu lappuja

  eiks oo hieno

  VastaaPoista

Subscribe