Black & white

tammikuuta 31, 2014

audreyrr
collage
Koulussa oli tehtävänä valita joku elokuva ja ottaa valokuva siihen liittyen. Jos joku ei tiedä/tajua niin yritän esittää Audrey Hepburnia. :-D Otin pari kuvaa mun pikkusiskosta eri elokuvaan liittyen, koska ajattelin että nää kuvat ei kelpais. Meidän tehtävänä on tehdä kalenteri ja jokaisella luokkalaisella on oma kuukausi ja elokuva. Näätte sen lopullisen kuvan myöhemmin!

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Oi kun ihania:) Sussa on kyllä luonnostaankin jotain samaa näköä Hepburnin kanssa!

  VastaaPoista
 2. Ää, en kestä! Nää on niin ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Katoin kyllä pari sekuntia että missäs sä Audrey Hepburnin oot nähny :D Apua, näytät kyllä siltä jonkin verran, kumpikin on tosi kauniita :) Ja toi kuulostaa kivalta projektilta, että teette kalenterin kuvista :o

  (Mä kerron tän koska tää liittyy audiovisuaaliseen :D) Me käytiin eilen (ihastus, minä ja ohjaaja) yhdessä toisessa Helsingin Pasilassa sijaitsevassa koulussa jossa on myöskin audiovisuaalinen ala... pitää pistää mahdollisimman monta vaihtoehtoa korvan taakse, koska audiovisuaalinen olis ihana! :3 Se koulu on tosi pieni (92 opiskelijapaikkaa) ja siellä on vaan kaksi opiskeltavaa alaa (merkonomi ja audiovisuaalinen), mutta henki siellä koulussa oli tosi hyvä ja se oiskin ihanaa jos me kumpikin päädyttäis tulemaan sinne, ihastus siis aikoo hakea merkonomiksi. :o Huii. Ainoo vaan, että Pasilan asemalta pitää kävellä sinne ja se reitti tuntu aikamoisen monimutkaselta... mutta kyllä sen oppisi kun tarpeeksi monta kertaa siellä kävisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos paljon! Noni toihan kuulostaa hyvältä, kyllä sen matkan oppii hetkessä lupaan sen! :-)

   Poista
 4. Vau kuinka upeat kuvat, ja kuinka älyttömän kaunis oot! huikeeta :-)

  VastaaPoista
 5. toi ensimmäinen on musta ihan mielettömän upea!! :o oikeesti tosi ihana! <3

  VastaaPoista

Subscribe