Bling bling n. synonym for expensive, often flashy jewelry

helmikuuta 02, 2014

babling2
babling3
babling
collage
babling6

En oo pitkään aikaan käynyt kaupoilla, koska yritän säästää rahaa. Perjantaina kuitenkin menin Willaan suuntana Kicks, josta löytyi ylläolevasta kuvasta näkyen itseruskettavaa. Oon kuullut pelkkää hyvää noista Kicksin itseruskettavista, joten halusin testata niitä! 
Ennen kuin lähdin kävin pikasesti tsekkaamassa Bikbokin alet tarkotuksena löytää valkoinen toppi/paita yhtä hametta varten. Meinasin kiljahtaa onnesta, kun löysin ton ihanan valkoisen t-paidan. Se oli vain 5 euroa ja oikea kokokin oli jäljellä! Bikbokissa on meneillään osta kolme maksa 2 ale-tuotteista joten nappasin parit korvakorut mukaan. Noita kuvissa näkyviä korvakoruja hypistelin hetken aikaa ja mietin pitäiskö ostaa vai ei. Ne oli kuitenkin niin makeet, joten ei tällänen harakka niitä pystynyt vastustamaan. Mitäs te tykkäätte?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi kiva että löysit mieleisiä ostoksia, näyttää tosi kivalta! :3 Noi korvakorut on kyllä hienot, saa itellenikin haluamaan reikiä... mutta njääh, en kuitenkaan jaksaisi pitää mitään korviksia vaikka kaappini pursuaisi erilaisia korviksia, pitäydyn nipsunapsu-korviksissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Heh mä kyllä rakastan korviksia :-D

      Poista

Subscribe