Random pictures

kesäkuuta 15, 2015

pppeura
random2
bbeach3 bbeach1
random
luqa10
random
luqa1
random2
random

Sain aikaiseksi muokkailla kuvia jotka ovat lojuneet tietokoneen kansiossa ikuisuuden. Toiset on otettu täällä Maltalla ja muutama Suomesta.

Täällä elämä sujuu aika hyvin. Työt alkaa ensi viikolla joten mulla on aikaa ottaa arskaa ja tehdä kaikenlaista. Ainut ongelma mikä multa tällä hetkellä löytyy on se, että meillä ei ole vielä kämppää täällä. Mun on siis tarkoitus muuttaa kahden kaverin kanssa taas samaan kämppään, mutta asunnon löytäminen tähän aikaa vuodesta on ihan hirveän hankalaa! Tällä hetkellä siis majailen kaverin kaverin luona ja mulla on hirveä kaipuu omaan asuntoon. Tai siis jos sellainen löytyisi. Ei muuta kuin wish us luck, jotta löytäisimme oman kämpän!

On muuten aika hassua puhua asunnon etsimisestä jne, kun en tälläisiä asioita ole koskaan ennen tehnyt. Ennen tänne tuloa kävin ottamassa parit vakuutukset ja mulla oli kyllä niin aikuinen olo että.. Haha. Vielä pitäisi vissiin hankkia maltalainen sosiaaliturvatunnus, pankkitunnukset ynnä muuta. Apua, jotenkin sellainen olo että en mä nyt ihan vielä haluaisi kasvaa aikuiseksi. Onhan tää kuitenkin aika mahtavaa, että mun ensimmäinen koti tulee löytymään Maltalta (toivottavasti! koputan puuta!!)

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Siistejä kuvia as always :) ja hui tsemppiä kämpän ettimiseen!

  VastaaPoista
 2. aivan ihania kuvia niinkun sun blogissa nyt aina on :-D <3

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Vau kuinka upeita! Oot tosi taitava kuvaamaan :)

  http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti kämppä löytyy nopeasti :) ihania kuvia olet kyllä ottanut!

  VastaaPoista

Subscribe