Long time no see

kesäkuuta 11, 2015

Huh mistähän sitä alottaisi.. Paljon kerkesi tapahtua sen jälkeen kun menin takaisin Suomeen 24.6. Ensinnäkin kävelin viimeisen kerran kouluni ovista ulos media-assistentin paperit kourassa. Vieläpä hyvillä papereilla josta olen kyllä todella iloinen ja ylpeä! On se ihan uskomatonta miten nopeasti se kolme vuotta meni, tai siltä musta ainakin tuntuu.

IMG_3314

Lauantaina olikin sitten juhlat ja oli ihanaa nähdä sukulaisia pitkästä aikaa! Totta kai juhlakalun piti ottaa se kaikista isoin kakkupala #noregrets haha.
IMG_3316

Illemmalla sitten tietenkin juhlistettiin meidän saavutuksia. Oli hassua olla pitkästä aikaa Hyvinkään yössä, mutta hauskaa meillä ainakin oli. Tietenkin piti ikuistaa nää nassut rillon vessassa, ollaanhan me teinejä vielä eh.
IMG_3317

Yllä oleva kuva ei kyllä puhu puolestaan, mutta oli ihanaa palata Suomeen syömään terveellistä ruokaa. Toi kuva onkin otettu mun kevätjuhlan jälkeen, kun sushihammasta rupesi kolottamaan.. Ja voi että miten ihanan vihreää Suomessa on!! Olin ihan unohtanut sen ja tollaset pienet jutut tekee kyllä iloiseksi. Varsinkin lenkki äitin kanssa auringon laskiessa. Herkkää.
IMG_3318

Kerrankin meidän aikataulut kolahti yhteen ja kerettiin nähdä. Ihana Milla ♥ Käytiin Sandrossa syömässä, oli aika suloinen hipsterimäinen ravintola.
IMG_3319

Last night in Finland, mitä? Niinpä meikäläinen sitten otti ja lähti tänne välimerelle päin. Joten pitihän meidän tyttöjen kanssa käydä sen kunniaksi nauttimassa parit. Ihana auringonnousu Helsinki-Vantaan lentokentällä.
IMG_3320

Kerkesin olla Suomessa vain pari viikkoa, mutta musta tuntui että rusketus kerkesi lähteä melkein kokonaan pois. Joten pitihän mun korjata tämä vääryys ja mennä laiskottelemaan rannalle. Ja ei se aurinko ole ainoa syy mikä hymyilyttää, sain muuten töitä!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Onnea valmistumisesta! Mistä sait töitä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Igaming yrityksestä nimeltä Aspire Global :-)

   Poista
 2. Palasitko siis maltalle? Pysyvästi? Onnea työpaikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tänne palasin! Minimissään oon täällä nyt ainakin kuus kuukautta, mutta katsotaan mihin elämä vie. Kiitän :-)

   Poista
 3. Oi miten ihania kuvia <3 Onnea työpaikan johdosta, ihan huippua!! :)

  VastaaPoista
 4. Hui, onnea työpaikasta, onnea siitä että olet valmistunut audiovisuaalisesta ja onnea kaikesta muustakin! Hih ♥

  Pakko hehkuttaa, kun oon suakin pitänyt ajan tasalla tän suhteen: arvaappa mitä? Kuka mahtoi saada opiskelupaikan media-assistentiksi unelmakoulustaan? MINÄ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Ja oi vitsi miten mahtavaa, onnea myös sullekkin!

   Poista

Subscribe