Kun aika ei riitä

helmikuuta 14, 2015

lemonii
lemonii2
lemonii4
lemonii3 jep
lemonii5
meeh
lemonii6
collage

Voi kun mun tekisi mieli postailla useammin! Valitettavasti se ei vaan ole mahdollista, sillä 24 tuntia vuorokaudesta ei riitä mulle. Eli siis kiirettä pukkaa. Toisaalta oon kokenut sen hyväksi sillä mulla ei ole koti-ikävä, koska ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa ikävöidä. :-D Eilen kyllä vähän harmitti kun kämppis lähti takaisin Suomeen. Ilman häntä sopeutuminen tänne olisi luultavasti ollut paljon vaikeampaa. Petri oli kuin isoveli mulle! Hän auttoi aina kun tarvitsin (mm. viime viikonloppuna kun hukkasin mun passin.. Onneksi se löytyi!) apua ja piristi kun oli ollut huono päivä. Oli myös ihanaa puhua Suomea melkein joka päivä. Totta kai mä voisin puhua sitä yksin, mutta siinä nyt ei ole mitään järkeä..:-D

Tässä teille siis kasa sekalaisia kuvia. Mulla oli tiistaina aikaa (täällä oli vapaapäivä, koska oli feast of st. paul's shipwreck) valokuvata muutama uusi juttu mitä oon kerennyt ostaa. Mm. uusi laukku oli pakko hommata, sillä ainut iso laukku mikä mulla täällä on mukana niin on hihnoista rikki.. Onneksi sellainen löytyi Mangon alekorista. River Islandin alesta löysin pienen pussukan/lompakon, NYX:iltä kävin nappasemassa highlight & contour paletin, siveltimen sekä peitevoiteen josta unohdin ottaa kuvan. New Lookista oon löytänyt vähän kaikenlaista, uusin löytö oli kuitenkin maailman ihanimmat bikinit! Noi näyttää vähän Triangl bikineiltä, minkä takia niihin ihastuinkin. Mulla on täällä mukana vain yksi Victoria's Secret tuoksu ja kaipasin "kunnon" hajuvettä sen tilalle. Löysin söpön ja hyväntuoksuisen hajuveden sattumalta Bershka:sta.

Ja ainiin! Kävin myös huoltamassa mun ripset, ne oli ollut mulla melkein reilu viisi viikkoa joka on siis todella pitkä aika! Tänään kävin kampaajalla ja vihdoin ja viimein mulla on astetta vaaleammat hiukset. Saatte nähdä lopputuloksen heti kun saan jonkun pakotettua pyydettyä ottamaan musta pari kuvaa.

Että semmoista tyttömäistä höpöttelyä tällä kertaa!

You Might Also Like

2 kommenttia

Subscribe