Makeup

marraskuuta 02, 2014

jee6
jee5
jee44

Eilen oli aika kiva päivä! Heräsin aamulla virkeenä ennen herätyskelloa ja suuntasin melkein heti salille. Aamusalit on kyllä parhautta, saa ihan rauhassa tehdä kaiken. Salin ja suihkun jälkeen mä päätin panostaa oikein kunnolla meikkiin ja harjoitella jotain uutta. Välillä on vaan kiva meikata rauhassa ilman mitän kiirettä. Oon menossa ensi viikonloppuna Summer Up Cruiselle, joten sitä varten opettelin uuden smokey eye meikin. Onko muuten joku muu tulossa sinne? En malttais yhtään oottaa!
Otin yllä näkyvät kuvat mun minijärkkärillä ja kuten tosta ylimmästä kuvasta huomaa, se tykkää käsitellä tota ihoa aika mukavasti. :-D Sen takia näyttääkin vähän hassulta, kun ylimmässä kuvassa iho on sileä kuin vauvan peppu ja alemmassa kuvassa näkyykin todellisuus.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Eyebrow game strong! *3* Ja on kyllä muutenkin ihana meikki, sopii sulle tosi hyvin! Musta on aina ihan hullunkivaa meikkailla rauhassa ja huolella, mut harvoin on aikaa ja tilaisuutta. :D Kyllä sun iho noissa alemmissakin kuvissa on silee ku vauvan peppu, mutta herranjumala, mitkä blurraukset toi kamera tekee! :'D Vois kuvata suoraan Cosmon kanteen tolla kameralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos! :> Eilen oli sattumoisin sellanen päivä, kun sai iihan rauhassa laittautua. Niihin tosiaan on harvoin aikaa. Jep, en edes tajuu miten kamera voi tehdä tommoset blurrit haha.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Vaikkei sitä noissa kuvissa niin hyvin näykkään eheh

   Poista
 3. Kaunis meikki! Harmittaa kun omat taidot meikkauksessa on niin rajalliset että melkein aina sitten tyytyy samanlaisiin luomiväreihin ja rajauksiin.. Tuntuu että aina menee vaan pelkäks sotkuks kun yrittää jotain erilaista:-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kokeilemaan vaan, niin kyllä siinä kehittyy. Emmä todellakaan osaa täydellisesti meikata, mutta aina on kiva kokeilla uutta. :-)

   Poista
 4. Ps. Sussa on samaa näköä Lorden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ookkaan ensimmäinen joka sanoo noin :-D mutta kiitos, varmaankin haha?

   Poista

Subscribe