Girly girl

elokuuta 02, 2014

uutta3
uutta4
uutta
uutta2

Torstaina astuin melkein kahden vuoden tauon jälkeen kampaajalle. Vatsassa oli pientä jännityksen tuntua, sillä mä en tiennyt yhtään lähtisinkö mä sieltä pois itku kurkussa vai onnellinen hymy nassussa. Muutama hassu tunti vierähti todella nopeesti ja tyytyväisenä lähdin kotia kohti. Halusin jotain muutosta mun kulahtaneille kutreille ja vaaleemmat hiukset on houkutellut jo pidemmän aikaa. Mulle tehtiin tollanen aika luonnollisen näkönen ombre ja nyt kyllä tekisi mieli värjää tyvikin vaaleemmaksi, kun toi on sen verran kivan näköinen!

Perjantaina hemmottelin itseäni vielä lisää. Ensiksi kävin "pikaisesti" Kicksissä tarkoituksena ostaa uusi peitevoide. Mulla on ennestään Lancomen meikkivoide ja päätin sitten tuhlata pienen omaisuuden saman merkkiseen peitevoiteeseen. Oon kuitenkin ollut niin tyytyväinen tohon merkkiin, että kerran se vaan kirpasee! Samalla tuli ostettua uusi aurinkopuuteri, sillä vanha veteli viimesiään. Kovasti olen kuullut kehuja tosta Kicksin omasta ja se kyllä vaikutti hyvältä kun aamulla sitä ensimmäisen kerran kokeilin.

Illemmalla menin ottamaan ripsienpidennykset takaisin parin viikon tauon jälkeen. Päätin kokeilla volyymiripsiä ja huhhuh näissä sitä volyymia tosiaan löytyy! Otin 12mm ja nää näyttää mun mielestä ihan 14mm. Näitten pitäisi pysyä normaaleja ripsienpidennyksiä pitempään, joten toivotaan ettei ihan heti tarvitse mennä huoltoon. Suosittelen kyllä jos joku näitä harkitsee. :-)

Että semmosia tyttöjuttuja tällä kertaa! Mitäs tykkäilette? 

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Tiiätkös, välillä tuntu niinku lukis omaa blogia kun selasin sun koko blogin läpi! Siis kaikki haaveet, koulutus, matkailu yms! Löysin sun blogin siis äskettäin. Harrastan itekki valokuvaamista ja opiskelen audiovisuaalista viestintää pian toista vuotta.
    Oon tosi pitkään yrittäny ettiä tän kaltasta blogia, nyt löysin sen! ♥ vitsi, tykästyin tähän tosi paljo.
    Muuten, tästä postauksesta! Paljonko sulla makso noi volyymiripset? Mulla on itelläni ollu kerran ripsenpidennykset jotka makso päälle 100€ ja kesti jotain 5 viikkoa. Nuo taitaa pysyä kauemmin omissa ripsissä kiinni jos oikein oon käsittäny? Tosi hyvin sopii sulle!

    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi jee kiitos, kiva että tykkäät! Mahtavaa, että sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy samakaltaisia ihmisiä. :-) Käyn laittamassa mun ripset kaverilla, joten noi maksoi siis "vain" 60€. Kiitti, mä meenkin heti kurkkaamaan sun blogiin!

      Poista
  2. Anonyymi4/8/14 08:00

    Missä kampaajalla kävit?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneushoitola Jasminissa, järvenpäässä! :-)

      Poista
  3. tosi kivat nuo uudet hiukset! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mäki tykkään näistä hirmu paljon :-)

      Poista
  4. Aivan hurjan ihanat hiukset, sopii sulle tosi hyvin! Oi että tahtoisin itekin ripsipidennykset/volyymit, viimeistään sitte wanhojentanssien aikaan - pitäis vaan jaksaa odotella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kiva kuulla! Ja haha ei siihen nyt niiin pitkä aika oo :-D suosittelen kyllä ottamaan!

      Poista
  5. Ihanat hiukset!! Sopii sulle niin hyvin :)

    VastaaPoista

Subscribe