Lovely day

huhtikuuta 02, 2014

details7
ohgod
ohgod3
details11
ohgod2
ohgod4

Kysynpä vaan, voiko olla parempaa kuin protskulettujen syöminen pretty little liarsin kera? Jos te ette oo vielä tehny noita lettuja niin mä vaadin teitä tekemään niitä! Noi on vaan niiin älyttömän hyviä.
Tänään kävästiin koulussa (turhaan..) ja päästin heti tunnin jälkeen. Mulla oli tänään lepopäivä, koska mun jalat on niin kipeet maanantaisesta jalkapäivästä et huhheijaa. Oon siis vaan ollu ihan iisisti kotona. Käväsin  mä hakemassa uuden passin ja no.. Sanotaan nyt vaan, että ei ne passikuvat kyllä ikinä onnistu haha. Toivottavasti teillä on ollut kiva keskiviikko! Huomenna olisi viimenen vapaapäivä ja perjantaina alkaakin jo uusi jakso. Koulua on jäljellä enää pari kuukautta ja sitten alkaisin se kauan odotettu kesäloma, jee.

You Might Also Like

16 kommenttia

  1. Voi mikä ihana tunnelma näissä kuvissa:)<3

    VastaaPoista
  2. Ihi, rakastan näitä sun kuvia ihan liiiiiiiiikaaaaaaa!! Oijoi, varmasti ihanaa syödä (protsku)lettuja ja kattoa lempisarjaansa samalla :3 Ja toi eka kuva, huiiiiiiiii miten upee! :o Ja vikassa oot tosi nättinä :) Ja tekisin vaikka heti protskulettuja jos nää antais mun tehä niitä millon vaan... mutta kun ei oo mun vuoro niin ei oo mun vuoro, pitää tehä niitä sitten kun muutan nuorisokodin tukikämppään!

    Siitä jätkästä vielä tämän verran; sain hänen kanssaan sovittua, sovittiin että ollaan vielä toistaiseksi vaan ystäviä. Ehkä joskus tulevaisuudessa enemmän mutta nyt vaan ystäviä (oli sillä kyllä syykin mutten viitsi sanoa sen yksityisasioita tässä kaikkien nähtäväksi). Kyllä mun kelpaa, haukuin sen ihan lyttyyn ja olin jo varma ettei se enää koskaan haluu palata mun luo ees puolikaverina/hyvänpäiväntuttuna mutta toisin kävi, hih! :3 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos Jenniiii. :-D Tee heti kun vaan pystyt, mä käsken! Ja noniin hyvä, että saitte sovittua kaiken. Puhuminen kannattaa, ois ollu varmaan inhottavaa jos ette ois sopinu! Onneks kaikki on nyt hyvin. :-)

      Poista
  3. Ihanan näkösiä noi letut! Kauheassa nälässä ei olisi kannattanut tätä postausta lukea :D Sulla on muutenki tosi ihana blogi, kun vasta vähän aikaa sitten tämän löysin :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia! Oot aivan älyttömän kaunis <3

    VastaaPoista
  5. oi ihana postaus & ihania kuvia ♥ söinkin just puol tuntia sitten noita samoja lettuja mustikoiden kanssa :P ja oi pll ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :> Ja oi nyt jos sais taas noita lettuja..♥

      Poista
  6. Anonyymi4/4/14 15:58

    hei tota mistä sitä protskuu voi ostaa et voin tehdä protsku lettuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tilannu omani netistä, mut nykyään niitä on melkeenpä jokaisessa vähän suuremmassa kaupassa esim. prismasta löytyy! :-)

      Poista
  7. Oii onpa nätti blogi & sun banneri on aivan ihana:-)
    >> http://hennoaa.blogspot.fi/ <<

    VastaaPoista

Subscribe