Terveellisiä herkkuja

maaliskuuta 28, 2014

Oon yhä enemmän alkanut katsomaan mitä mä oikeen suuhuni panen. Kokkaaminen ja leipominen on aina ollut mun mieleen ja nyt oon alkanut panostamaan niihin vähän paremmin. Kaikki raakaherkut on alkanut kiinnostamaan mua ja ajattelinkin tässä lähiaikoina leipoa ensimmäisen raakakakun ikinä! Heti kun saan aikaseksi ostaa siihen ne ainekset, oon tyytynyt vähän helpompiin herkkuihin. Suolasta ja makeaa, kaikenlaista on tultu tehtyä tässä viime aikoina.

"Eat like a shit, feel like a shit" on niin totta. Heti kun käsi on käynyt sipsipussilla tai keksipaketilla muutaman kerran liikaa, huomaan miten ällöttävä ja turvonnut olo on. Oon ihan hirveä sokerihirmu ja välillä mun tekis mieli vaan vetää suklaata kaksin käsin. Maailma kun ei nyt vaan pyöri sillä tavalla, että mä voisin elää pelkällä suklaalla. :-D Valitettavasti. Oon siis etsiskellyt netistä erilaisia vähän terveellisempiä naposteltavia suklaan tilalle.


ruokaa1
ruokaa2
Nää herkut tein tänään, Amerikkalaisia suklaahippukeksejä terveellisesti? Yes please! Reseptin löysin Cheat Clean blogista.

Saatan jo koulussa miettiä valmiiksi, että mitä sitä tekisi tänään ruuaksi. Pari päivää sitten googlettelin tauolla kukkakaalipizzan respetin. Joo kyllä luitte oikein ja se oli muuten aivan mielettömän hyvää kukkakaalipizzaa. Pohja on siis tehty kukkakaalista ja oli kyllä paljon kevyempi versio kuin se perus jauhotaikinasta tehty. Resepti löytyi täältä!

ruokaa4
ruokaa3

En tiedä onko nää nyt niin terveellisiä, mutta ajattelin pistää ne silti tähän samaan syssyyn. Mun teki yks päivä mieli hirveesti sämpylöitä. Meillä ei kuitenkaan ollut hiivaa, enkä muutenkaan olis jaksanut odottaa sen taikinan kohoomista. Nopean googlettelun jälkeen löytyikin siis resepti ilman hiivaa tehdyistä sämpylöistä. Oli ihan hyviä, mikään ei kyllä taida voittaa uunituoreita kunnolla tehtyjä sämpylöitä, namm.

ruokaa6
ruokaa5

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Oivoi, kiva kun sä jaksat tehdä kaikkea terveellistä! Täällä kokkaamisesta pitää sopia erikseen ja kokata voi vain tiettyinä aikoina ja tiettyjen ohjaajien kanssa... joten mulla ei oo muuta vaihtoehtoa kuin *nomnom, syö juustotikkuja* :P Mutta seuraavan kerran kun on mun vuoro tehdä ruokaa, voisin ottaa nää ehdotuslistalle, kiitos siis ideoista! :)

  Mun viha sitä jätkää kohtaan on laantunut kokonaan, ja lähetin hänelle sitä anteeksipyyntöviesti nyt sittenkin (koska olin tosi ilkeä häntä kohtaan koulussa :/). Tosin jätkä ei ole vielä nähnyt viestiä eikä siis tiedä että oon halukas sopimaan riidan ja jatkaa yhteistä taivalta vaikkakin vain kavereina. Opettaja puhui kanssani asiasta ja kertoi asioita joitaa en ollut tiennyt, ne saivat minut ymmärtämään jätkää aika pitkälle. Kerrottakoon nyt että häntä on kiusattu koko eskari- ja kouluaika, ja mun ilkeä käytös sitä kohtaan voi tuntua kiusaamisena hänelle. Mulle tuli hirvee olo siitä kun sain kuulla tuon ja lähetin hänelle heti samana iltana kilometriviestiä jossa pyysin anteeksi, ja ilmaisin toiveeni että voitaisiin olla kavereita. Toivotaan nyt vaan että jätkä vastaa joskus jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kokeile ihmeessä! :-) Toivottavasti saatte sovittua eikä teidän välille jää mitään erimielisyyksiä tai muutenkaan minkäänlaista eripuraa.. On noi ihmissuhteet välillä vaan niin inhottavia. :/

   Poista
 2. Onneks et pidä mitään ruokablogii, en kestäis :D omnomnom!

  VastaaPoista
 3. herkullisia kuvia ♥ nam ♥

  VastaaPoista
 4. Oi tykkään hirveesti sun bannerista!! Voi kun osais itekin tehä kunnon bannerin, mut ei voi mitään ku taidot rajottuu painttiin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti paljon! Ei se hirveen vaikeeta oo, kun netistä löytyy helppoja muokkausohjelmia millä voi myös tehdä. :-)

   Poista
 5. Sait mut ihan himonälkäseks näillä kuvilla! :D Mut on se totta, et jos syö huonosti, ei olokaan oo hyvä. Itse pyrin lähinnä mahdollisimman monipuoliseen ruokavalioon ja syömään tuoretta ruokaa.

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei sori! :-D Ja niinhän se menee.. Monipuolinen ja tuore ruoka kunniaan!

   Poista

Subscribe