New stuff

maaliskuuta 21, 2014

teksti
hattupää4
hattupää
hattupää2
hattupää3

Otin pitkästä aikaa kameran kauniseen käteeni ja kuvasin noi parit uudet jutut mitä täällä ei ole vielä näkynyt. Tai no uudet ja uudet.. Takin sain jo viime vuoden puolella, heh hupsista. Anyway pikku hiljaa voin sitäkin jo käyttää, joten sopiva aika esitellä se siis! 
En olisi ikinä uskonut jos joku ois pari vuotta sitten sanonu mulle, että tuun ostamaan hatun. Ja kun halvalla sai niin miksei! Ostin ton rekvisiitaksi mun opinnäytetyöhön, mutta voinhan mä käyttää sitä nyt jo. Ja toinen asuste mun työtä varten on toi kultanen ketjupanta. Niiin söpö. Ensimmäisen clutchini löysin alennusmyynneistä reilun viiden euron hintaan, ei huono sanon mä. Tossa pöydällä se oottelee tulevia baari seikkailuja ja muita juhlia haha. Mitäs tykkäilette näistä? Mun lemppareita on kyllä toi takki ja hattu.

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Looking good ja aivan ihania juttuja!!

    VastaaPoista
  2. nahka-albert23/3/14 16:33

    hyvää settii mies

    VastaaPoista
  3. ihania juttuja & niin kaunis sinä ♥

    VastaaPoista
  4. Kuulostat ihan samalta kuin minä. Mulla oli sama fiilis hattuja kohtaan noin vuosi sitten mutta nyt oon kuolaillut juuri samanlaisten hattujen perään mitä sulla tässä postauksessa näkyy! Ihmeellisesti se maku vaan muuttuu pienessä ajassa. Sama juttu sekin kun mun mielesttä printtilegginsit oli tosi rumia mutta nykyään kiinnitän niihin huomion tosi helposti ja ne jopa näyttävät hyviltä!

    Janina Lisa k

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se menee! Mäki oon tykästynyt erilaisiin printtilegginseihin, ne on oikeestaan aika kivan näkösiä. :-)

      Poista
  5. Ihana tyyli, ihana blogi ja yksi uusi seuraaja! :)

    http://fashiontipsy.blogspot.fi

    VastaaPoista

Subscribe