Life lately

lokakuuta 27, 2015

kk1
käytiin katsomassa circus horror show joka oli ihan älyttömän hyvä! huumori, kauhu ja sirkus yhdistettynä - välillä sai pelätä ihan kunnolla, kun noi esiintyjät tuli katsomoon asti säikäyttelemään, yhdellä niistä oli jopa moottorisaha... hyii.
kk2
sunnuntain illalliseksi vesimleoni drinkit ja sushia. taisi muuten olla kolmas päivä sushia putkeen tulloin ja pidin taukoa vasta viidennen päivän jälkeen. minkä mä sille voin, että se on niin hyvää!
kk4
sadepäivän asua. oon ihan rakastunut tuohon vihreään jakkuun - terveellisten elämäntapojen etsimistä.. nyt on kyllä mennyt ruokailut sun muut ihan ylösalaisin.
FullSizeRender (1)
tämmöiset maisemat näkyy meidän parvekkeelta, rakastan
kk5
ihanat auringonlaskut sekä nousut bongaa täältä myös helposti - toi söpö kukkapuska piristää kivasti muuten niin kivistä ja ruskeaa maisemaa. älkää huomioiko noita kauniita roskapusseja joita täällä katukuvassa näkee aivan liikaa.
kk3
ja tietenkin nämä aivan mielettömän söpöt ovet tuovat väriä tänne Maltalle - talvi tulloo, mutta pirun nättiä täällä kyllä vielä on!

Hola! En tiedä milloin täällä on virallisesti talvi (varmaan sunnuntaina kun käännettiin kelloa taaksepäin?) mutta anyways mulla se alkoi eilen kun sytytin ensimmäisen kynttilän ja näin joulukalentereita kaupassa. Apua.. Tästä tulee ensimmäinen joulu ulkomailla ja ilman suomalaisia perinteitä. Onneksi ne on tehty rikottavaksi ja voin tästä lähtien luoda ihan omat perinteet. Ajattelin jo, että joulupöytään voisi hommata sushia namm.... Tai sitten ei :-D Sen näkee sitten!

Ihan kummallista miten nopeasti se aika vain liitää. Muutaman kuukauden päästä vuosi vaihtuu ja se tarkoittaa sitä, että mun ja Maltan vuosipäivä lähestyy. Olenko muka oikeasti ollut täällä kohta jo yli vuoden? 

Jos nyt ei lähdetä koko seuraavan vuoden suunnitelmia sen kummemin miettimään, niin mitä suunnitelmia teillä on tulevalle viikonlopulle? Mua kiinnostaa hirveästi nähdä miten täällä super uskonnollisessa maassa juhlistetaan Halloweeniä. Ei varmaan sen kovin kummoisemmin.. Itse kyllä haluaisin pukeutua, mutta mulla ei ole kyllä mitään hajua mikä mä olisin. Se jää nähtäväksi jaksanko siihen panostaa. :-D

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Spectre viikonlopun suunnitelma! :) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi just puhuin kaverin kanssa, että se on pakko nähdä!! Toivottavasti on hyvä :-)

   Poista
 2. Mitäs joulusuunnitelmia sulla on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti joulun olen töissä. Suunniteltiin kämppisten kanssa, että kokataan joku kiva jouluateria! :-)

   Poista

Subscribe