I'm alive

lokakuuta 03, 2015

Heippa! Tiedättekö sen yhden sosiaalisen median tyypin joka vain stalkkaa, mutta ei ikinä kommentoi tai jaa tekemisiään. Olen ollut sellainen viimeiset pari kuukautta ja jättäytynyt melkein kokonaan somesta pois. Joka päivä sitä tulee selattua, mutta en ole jaksanut ilmoitella itsestäni yhtään mitään. Nyt siihen tulee kuitenkin vihdoin ja viimein poikkeus! Pari päivää sitten kävin ostamassa uuden puhelimen. Meillä on töissä arvonta, missä pääpalkintona on iphone 6, mutta tunnetusti kärismättömänä ihmisenä en millään jaksanut odottaa vaan mun oli pakko käydä ostamassa se itselleni.

Vaikka sosiaalinen media on jäänyt hiukan pois elämästäni, olen kuitenkin ollut sitäkin ahkerampi töissä. Duunia on tullut tehtyä paljon ja onneksi siitä myös palkitaan. Mun esimiehet valitsi mut kuukauden työntekijäksi, mistä olin kyllä yllättynyt ja todella iloinen! Meillä tosiaan järjestetään kaiken maailman arvontoja ja kilpailuja töissä, mitkä kyllä nostaa työmotivaatiota hirmuisesti. Tykkään mun työstä ja varsinkin työkaverit on yksi tärkeimmistä syistä minkä takia jaksan siellä käydä. En ikinä jaksaisi olla sellaisessa työpaikassa missä ei vaan yhtään nauti olostaan.

Elämä täällä saarella sujuu siis oikein hyvin. Tällä hetkellä olen todella onnellinen! Kliseisesti sanottuna ehkä myös hiukan #blessed.


jep

Ajattelin, että tulen ilmoittelemaan itestäni sitten kun saan mun kuvausmotivaation takaisin. Kuitenkin joku ihanuus oli kysellyt postauksen perään ja minähän sitten käärin hihani ja rupesin kirjoittelemaan ajatuksia ylös.

No sitten kun sitä duunia on tullut tehtyä niin sitten sitä rahaa jää muuhunkin, kuin vuokraan ja ruokaan. Olen hemmotellut itseäni uusilla kosmetiikkatuotteilla ja voin myöntää, että musta on tullut pieni makeupholic. Tänne Maltalle avautui upouusi MAC:in liike ja arvatkaa vaan saiko se mun sydämen hakkaamaan hieman nopeammin ja sukat pyörimään jaloissa. Sieltä oli siis aivan pakko hakea uusi meikkivoide ja primer. Tuli myös ehkä vahingossa tilattua Anastasia Bewerly Hillsin dipbrow kulmakarvaväri ja contour kit! Rakastan meikkaamista ja kaiken maailman kauneustuotteita. Onko joku muu kokeillut noita Anastasia Bewerly Hillsin tuotteita?

jep2

No mitäs muuta sitä on tullut tehtyä? En tuhlannut palkkaani pelkästään itseni hemmotteluun, vaan päätin lunastaa maailman paras isosisko palkinnon ostamalla pikkusiskolleni lentoliput tänne Maltalle. Ei yhtään paha tapa viettää 18-vuotis synttärit, vai mitä? Multa on kysytty paljon millon meen takaisin Suomeen tai edes lomalle. Niin.. En osaa yhtään sanoa! Sen näkee sitten. :-)

Ei muuta kuin oikein ihanaa lauantaita kaikille! Ja jos teillä on jotain postausehdotuksia, niin kertokaa vain. Helpottaisi vähän tätä kirjoituskammoa heh.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Myönnetään oon ihanuus ;) Sä kans! :)

  Hyvä, että kaikki menee hyvin ja töitä riittää :)

  VastaaPoista
 2. huh, kun oot kaunis!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kirjotat pitkästä aikaa :) tuli ikävä tästä kirjotuksesta, onneks sulla on kuitenkin kaikki tosi hyvin <3

  VastaaPoista

Subscribe