YO Johanna

heinäkuuta 13, 2015

Kesän ensimmäiset yo-kuvaukset alkoivat Johannan kanssa. Meille sattui aika hyvä tuuri, kun oli niin aurinkoinen päivä. Välillä se tosin oli todella hankalaa yrittää kuvailla suoran auringonpaisteen takia, mutta me selvittiin kuitenkin!

Mulla tulee näitä kuvia katsoessa hirveä ikävä Suomen vihreyttä. Sitä ei vaan tajua tarvitsevansa, kun on ollut sen ympäröimänä koko ikänsä. Jos pari asiaa saisin muuttaa täällä Maltalla, niin se olisi lisää vihreyttä ja vähemmän kosteutta. :-D Täällä on tällä hetkellä todella kuuma ja kostea ilma. Ilman tuulettimia tai ilmastointia on aika tukalat paikat. Oon kyllä todella onnellinen, että meidän uudessa kämpässä on ilmastointi, sitä nimittäin tarvitsee. Oon kuullut vähän huhua, että Suomessa on aika sateiset kelit. Täältä saisi hakea sitä aurinkoa ja väriä ihoon!

blog2
blog1
blog3
blog4
bts
Päätettiin kuvaukset näihin aika kivoihin maisemiin. En edes tiennyt, että Hyvinkäällä voi olla jotain noin kaunista!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. onpa ollu nätti paikka! Tykästyin paljon tohon viimeiseen laajakuvaan. Nuo kukat tuossa alalaidassa on kiva yksityiskohta :-)
  Ja joo, kelit täällä Suomessa on ollut kaukana siitä perinteisestä kesästä.. ihan pari lämpimämpää +22 päivää on ollut mutta muuten sellanen perus +15 ja viileä tuuli täällä kokoajan vallitsee. :D saa nähdä että saahaanko tänä kesänä ollenkaan sellasia oikeasti kuumia päiviä, alkaa vähän aika käydä vähiin. :D


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paikka oli ihan super kiva! Ai kamala, kuulostaa kyllä reippaasti pahemmalta kuin viime vuoden kesä. Ajattelin et se olis ollu huono kesä, mutta toi.. huh. Onneksi lähdin Suomea pakoon haha :-D

   Poista

Subscribe