Kysy!

huhtikuuta 12, 2015

Heippa ihanat! Moni on ehkä ihmetellyt, että mitä mä oikeen täällä Maltalla teen tällä hetkellä, miten pääsin tänne, miten mun työssäoppiminen sujuu ja niin edelleen. Nyt olisikin loistava aika heittää kysymyksiä tänne päin! Mielelläni yritän auttaa jos jotakuta vaikka kiinnostaisi tietää miten työssäoppiminen ulkomailla oikein hoituu tai muuta vastaavaa, eli siis kaikenlaiset kysymykset on oikein tervetulleita. :-) Jos hyvin käy ja mulla on aikaa voisin kuvata vastaukset videolle! Kerkesin jo suunnitella lainaavani kaverin goprota ja mennä jonnekkin kivaan paikkaan kuvaamaan.

kysy

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Mulla ainakin näitä kysymyksiä riittää, joten tässä tulee sekalaisessa järjestyksessä :-D

  Missä oot siellä töissä ja mitä sun työtehtäviin kuuluu? Kerro tai linkitä vaikka jotain esimerkkejä mitä oot tehnyt, jos löytyy?
  Hoitiko sun koulu ton kyseisen paikan sulle vai etsitkö ihan omatoimisesti?
  Joudutko ite kustantamaan asumisen, lennot ja ruuan? Kelalta saa varmaan myös jotain lisätukea työssäoppimista ulkomailla varten?
  Kuinka kauan aikaa ennen toppia aloit hoitamaan käytännön asioita matkaan liittyen?
  Mikä on ollut vaikeinta ja mikä helpointa?
  Tutustuuko siellä helposti uusiin ihmisiin ja pärjääkö vähän huonommallakin englannin taidolla? :-D

  Tossa nyt jotain mitä tuli ensimmäisenä mieleen, saatan tulla heittämään vielä lisää kysymyksiä sitä mukaa jos tulee päähän, hah :-D

  VastaaPoista
 2. millasia suunnitelmia sulla on Maltan jälkeen? Millanen ois sun unelma-työpaikka? Miten Malta vastasi sun odotuksia? Mitä negatiivisia kokemuksia? Miten maltalainen ruoka eroaa suomalaisesta?


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Miks menit just Maltalle?
  Mitä yleensä teet sun vapaa-ajalla?
  Ookko tutustunut ihmisiin muutenki kuin työn kautta?
  Voisitko kuvitella joskus vielä asuvasi ulkomailla?

  VastaaPoista
 4. tarvittais kaivuu konetta ajamaan ukko kun pitäsi putket laittaa uudet ryönäsen taka pihalle. muuten ei paska liiku perkele :--)

  VastaaPoista

Subscribe