You're the apple to my pie

syyskuuta 02, 2014

onppu3
onppu4
onppu2
onppu5
onppu1

Pala omenapiirakkaa ja kuppi kahvia, kyllä kiitos. Oon nyt niin syysfiiliksissä ettei mitään rajaa! Spotifyssä soi akustiset versiot eri biiseistä, päälle laitan mielummin mahdollisimman lämpöstä ja pehmosta vaatetta ja pikkuhiljaa kynttilät syttyy illan pimetessä. Kävin eilen kieretelmässä Willaa ja löysin sieltä muutaman pikkujutun mm. yllänäkyvän paidan ja kaulakorun. Oon ihastunut kaikkiin pieniin ja yksinkertaisiin koruihin joten olihan mun pakko kotiuttaa toi muutaman euron arvoinen ihanuus. :-)

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Uu kiva paita! Tosi erilainen ku sulla yleensä, sopii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :> Ja niimpä, sen takii mä siihen ihastuinkin!

      Poista
  2. Aaaa alko niin tekeen mieli omenapiirakkaa, tai better yet, omenakaurapaistosta! *3* Syksyn iloja! Ihanan klassinen mutta raikas asu, toi laukku on superkiva. Ja noi sun hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe huomenna olis tarkotus tehdä omenakaurapaistosta :p Kiitoksia, mäki tykkään!

      Poista
  3. ihana asu, pakko kysyä että mistä noi farkut on, näyttää aika täydellisiltä? oon myös kade sun hiuksista, en vaan ite uskalla värjätä noin tummalla tyvestä vaikka tollanen liukuvärjäystsydeemi on kiinnostanu jo jonkin aikaa... enkä usko että tota sais toimimaan vaaleissa hiuksissa, koska haluisin että se näyttäis kuitenkin luonnolliselta :( mhööh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ginasta! Ostettu tosin kirpparilta, mutta luulisin että sieltä vielä löytyy. Uskoisin et sulla vois ihan hyvin toimia liukuvärjäys, kampaajat saa varmasti tehtyä siitä luonnollisen näkösen. :-) Mulla ainakin haalistui aika äkkiä toi tyvi, se oli ennen paljon tummempi!

      Poista

Subscribe