Vacation

huhtikuuta 22, 2014

Reilu kuukauden päästä mä pääsen viikoksi Turkin lämpöön. En malttais odottaa, sillä oon viimeksi ollut rantalomalla viisi (?) vuotta sitten. Eli siitä on hieman aikaa, kun oon nähnyt turkoosia vettä ja valkeita hiekkarantoja.
Nyt mä tarvitsenkin teidän apua! Kohteena on siis Marmaris. Eli kaikki siellä päin käyneet tai muuten vaan Turkista tietävät hiphei hjälpa mig! Missä kannattaa käydä? Mitä kannattaa tehdä? Nyt kaikki tietäjät pistäkää rohkeesti kommenttia. :-)

Kuvituksena toimii viime matkalta otetut Kyproksen maisemat. On siellä vaan niiin kaunista!

kyprosmuokattu2
kyprosmuokattu
kyprosmuokattu4
kyprosmuokattu5
kyprosmuokattu3
dat hello kitty hoodie tho :-D

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Haha mikä sattuma, löysin tän sun blogin eilen ja heti pääsi lukulistalle ja nyt laitoit postauksen, että oot menossa Marmarikseen missä ite olin viime kesänä 2 viikkoa! :-D Eli voin vinkkasta parista jutusta!

  Bar Street on ehdottomasti yks paikka mihin kannattaa mennä, jos juhlimaan haluaa! Ja joo, huomasin, että oot 17 (niin olin itekin sillon), mutta ei ne kato turisteilta mitään henkkareita - turistit tulee, turistit maksaa :-D Ja siellä tosiaan suosittelen Club Areenaa :)

  Marmariksen satama on kyllä kiva paikka, missä tuli käppäiltyä pari kertaa ja napsittua kuvia. Sieltä löytyy ravintoloitakin joka lähtöön, mutta ite ei niitä testattu. Sataman läheisyydessä on sellanen kauppakeskus/basaari, josta löytyy erilaisia liikkeitä ja kojuja.

  Hmm mitähän muuta vinkkiä osaisin antaa :-D Ainii! Siellä on sellanen MGM Outlet mistä saa mm. Vilan, Piecesin yms. vaatteita tosi halvalla! Paikka on ns. "päätien" varrella. Helposti löytää :) Ja Icmelerissä järjestetään muistaakseni joka torstai ja sunnuntai markkinat, jonne pääsee kätevästi sellasella minibussilla, joka ei maksa paljon mitään! Sieltä löytyy vaatteita, kenkiä, tuoreita hedelmiä yms.

  Voikun varmaan lisääkin paikkoja muistuisi mieleen, kun selailisin esim omia matkakuvia, mutta oon töissä, niin nää tuli ekana mieleen. Ja hei, mihin hotelliin oot menossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh noniin mahtavaa ja kiva että oot löytänyt tänne! Kiitos paljon vinkeistä, pistän nää korvan taakse. :-) En oo ennen käynyt Turkissa, joten kaikki vinkit on hyödyksi! Ollaan menossa jonnekkin Turan Huoneistoon (?) en oo ihan varma tästä..heh. :-D

   Poista
 2. Ihania kuvia :)). Millä ja miten oot muokannu näitä? :)

  KickstartMyHeartIina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muokkaan aina kuvani photarilla :-)

   Poista
 3. En oo itse käynyt Turkissa koskaan, mutta Kyproksella olen ja voi että kun näistä kuvista paistoi läpi sellanen ihana lomafiilis! :) kesä, tule jo....

  http://miukunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kypros on kyllä ihana paikka! Ja enää kuukausi kesään! :-)

   Poista
 4. nahka-albert24/4/14 13:10

  voiko turkin lämpöön mennä jos on tilille jäänyt vammanen summa 19,20 jota ei saa automaatista ulos

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia!! Kävin itsekin Kyproksella pari vuotta sitten ja ensimmäisen kuvan paikka on erittäin tuttu!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuolla oli kyllä tosi siistiä, haluisin takas! :-D

   Poista
 6. Heippa! Blogisi päätyi linkitä blogisi -postaukseni top 10 blogeihin! Onnea!♥ :)
  http://my--lullaby.blogspot.fi/2014/04/linkita-blogisi-postauksen-blogit.html

  VastaaPoista
 7. iiiihana blogi!! Millä ja miten muokkasit nää kuvat aivan täydellinen sävy ja valo !! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! :> Muokkaan mun kuvat aina photoshopilla. En oikeen osaa selittää et miten oon nää muokannut. :-D Pitäis vissiin tehdä jonkimoinen tutoriaali!

   Poista

Subscribe