Life is a journey where you stumble and fall

huhtikuuta 12, 2014

lool
oioi3
just2
just
oioi
oioi2
oioi4

Ihanaa lauantaita kaikille! Mulla on piitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja oon ottanut siitä kaiken irti. Oon ollu viimeset neljä viikonloppua putkeen töissä, joten pieni vapaa tekee hyvää. Perjantai aamun alotin salilla ja loppu illan otin ihan rennosti. Mun piti mennä tänäänkin salille, mutta mulla on ollut todella väsynyt ja voimaton olo joten jätin sen sitten välistä. Väsyttää, päätä särkee ja jalat tuntuu tosi raskailta mikä ihme mua vaivaa..? En jaksais tehdä yhtään mitään, mutta kohta pitäis suunnata keskustaan päin, sillä mulla on ripsihuolto. Illemmalla meen viettämään iltaa kaverin luo, toivottavasti se vähän piristäisi. :-)

Kuvissa näkyy parit ihanat jutut mitkä kävin torstaina willasta hakemassa. Mulla on bikineistä pulaa ja en voinut vastustaa tota ihanaa mintunväriä! Se tulee näyttämään niiin hyvältä ruskettunutta ihoa vasten. Viimeisessä kuvassa näkyvä paita on vähän kirkkaampi kuin mitä se tossa näyttää. En ennestään omista mitään ton väristä paitaa, joten se tuo kivaa piristystä vaatekaappiin. Mitäs te tykkäätte? 

You Might Also Like

14 kommenttia

  1. kiva blurri:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kamerasa on joku juttu joka tekee ton, en vaan oo jaksanut etsiä sitä ja ottaa pois.. :-D

      Poista
    2. Anonyymi3/5/14 18:02

      wtf aijaa :D mikä kamera sulla sit on?

      Poista
    3. Toi naamakuva on otettu sony nex-5r minijärkkärillä :-)

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia, oih! ♥ Toi on kyllä tuttu tunne ettei jaksais tehdä mitään, onneks se yleensä menee ohi jossain vaiheessa. :) Ja kyllä oot ostanut aivan ihania vaatteita, mullemulle kans! :3

    (Olin eilen siellä Blogger's Inspiration Day'ssa, tein just postauksen jos haluat käydä katsomassa :D Tekstiä on kyllä postauksessa ihan liikaa mutta mutta c:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti menis äkkiä ohi, en tykkää yhtään.. Ja mä käyn katsomassa :-)

      Poista
  3. missä käyt ripsihuollossa? :)

    VastaaPoista
  4. Ihania ihania kuvia! Sun hiukset ovat niin kauniit ja toi uimapuku on upea! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    VastaaPoista
  5. nahka-albert17/4/14 16:46

    mahtavia kuvia, toi on kyllä tuttu tunne kun kuvissa näkyy parit jutut mitkä kävin torstaina willasta hakemassa, onneks se yleensä menee ohi jossain vaiheessa. mäkin oon joskus ostanu vaatteita.

    (olin eilen shellillä. kannattaa käydä. se on tää shelli. ei siis neste vaan shelli. tekstiä on kyllä ruokalistassa liikaa mutta mutta)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juuh mukavaa et on vertaistukea, sitä tarvii aina!

      Poista
  6. Aivan ihania kuvia sun blogissa, sait uuden lukijan! :-)

    http://miukunen.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Subscribe